DRcaps®kapszula

A DRcaps® kapszulák innovatív vegán, GMO mentes kapszulák, amelyek segíthetnek megvédeni az étrend-kiegészítő összetevőit a gyomor savasságától anélkül, hogy a gyártás során saválló tulajdonságokat növelő anyagokat kellene hozzájuk adni. A DRcaps® kapszulák bevonatok hozzáadása nélkül is segíthetnek elfedni az ízt és a szagokat, valamint csökkenteni az esetleges rossz utóízt.

A DRcaps® kapszulát úgy fejlesztették ki, hogy hatékonyan kezelje a savérzékeny összetevők szállításával kapcsolatos különféle kihívásokat és hiányosságokat. A forradalmian új adagolási forma egyedülálló polimer tulajdonságokat kínál magában a kapszulában, hogy lelassítsa a kapszula nyitását lenyelés után anélkül, hogy bevonó összetevőket kellene hozzáadni. A 4% és 6% közötti nedvességtartalommal 50% relatív páratartalom mellett az alacsony nedvességtartalmú DRcaps kapszulák növelik a nedvességre érzékeny probiotikumok stabilitását. Az innovatív polimer tulajdonságú DRcaps kapszulák a korai szétesés elleni védelem révén ténylegesen csökkentik a kellemetlen szagok, utóízek és a táplálékkiegészítők visszafolyásának lehetőségét. Az egyedülálló polimer tulajdonságokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a gyomorsavnak, s ezáltal megvédjék a kapszulát és annak tartalmát a gyomorban való teljes felszabadulástól és széteséstől, valamint lehetővé tegyék a teljes feloldódást a bélben.

 

Forrás:

https://www.capsugel.com/consumer-health-nutrition-products/drcaps-capsules

https://www.capsugel.com/knowledge-center/drcaps-factsheet

https://www.capsugel.com/cpsl-web/kc/Lonza_-DRcaps_Clinical-Study_White-Paper.pdf

Név:
DRcaps®kapszula

Latin név:
DRcaps®

Kapcsolódó termékek

 • A Swiss Probiotix 2.0 egy probiotikus étrend-kiegészítő, ami 10 fajta, az egészséges bélflóra fenntartásáért felelős jótékony baktériumtörzset tartalmaz. Kapszulánként 12,5 milliárd csírát biztosít a szervezet számára, melyek aktívan vesznek részt az immunrendszer karbantartásában.

  Swiss Probiotix 2.0

  7990 Ft

  A Swiss Probiotix 2.0 egy probiotikus étrend-kiegészítő, ami 10 fajta, az egészséges bélflóra fenntartásáért felelős jótékony baktériumtörzset tartalmaz. Kapszulánként 12,5 milliárd csírát biztosít a szervezet számára, melyek aktívan vesznek részt az immunrendszer karbantartásában.

 • A NaturalSwiss DigestFX egy gondosan válogatott, természetes enzimeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.  7 fajta enzimet és 4 féle gyógynövény hatóanyagot tartalmaz az emésztési és puffadási problémák azonnali hatásáért: a papain és a bromelain a fehérjéket, a lipáz a zsírokat, a celluláz a növényi rostokat, a laktáz pedig a laktózt bontja. Elősegíti az emésztést laktóz intolerancia esetén.
  Hatóanyagai segítik az emésztést, valamint a tápanyagok lebontását. A benne található növényi összetevők támogatják a metabolikus folyamatokat és az esetleges emésztési panaszok enyhítését. Vegánok számára is alkalmas.

  Natural Swiss DigestFX®

  9790 Ft

  A NaturalSwiss DigestFX egy gondosan válogatott, természetes enzimeket tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.  7 fajta enzimet és 4 féle gyógynövény hatóanyagot tartalmaz az emésztési és puffadási problémák azonnali hatásáért: a papain és a bromelain a fehérjéket, a lipáz a zsírokat, a celluláz a növényi rostokat, a laktáz pedig a laktózt bontja. Elősegíti az emésztést laktóz intolerancia esetén.
  Hatóanyagai segítik az emésztést, valamint a tápanyagok lebontását. A benne található növényi összetevők támogatják a metabolikus folyamatokat és az esetleges emésztési panaszok enyhítését. Vegánok számára is alkalmas.