2006 óta Önökért vagyunk itt
30+ kolléga világszerte családi
vállalkozásunkban
Több ezer közjegyző által hitelesített
pozitív értékelés világszerte
13 ország
1 milliónál több vásárló világszerte
100% minőség szigorúan
természetesen

Miről szól a küldetésünk:

2006-ban bevezettük a gyógynövényes tisztításra és egészségmegőrzésre szolgáló teljes termékskálát. Jelenleg világszerte több egészségügyi szakember és több százezer személy használja rendszeresen a ToxiClean® és Clean Inside® márkáinkat.

A NaturalSwiss sikere annak köszönhető, hogy kizárólag a méregtelenítésre és a szervezet tisztítására összpontosít, ellenben más cégekkel melyek különböző étrend-kiegészítőket és vitaminokat is forgalmaznak.

Már több, mint 10 éve állunk az Önök rendelkezésére, bármilyen emésztési gonddal is küzd, hívjon minket, mi segítünk: NaturalSwiss – Az emésztés szakértői!

Miért szeretjük, amit csinálunk:

A NaturalSwiss a legtöbb tapasztalattal rendelkező cég a szervezet méregtelenítésében, és tisztításában, így lett elismert márka a piacon.

Olyan szakcikkeket publikálunk, melyek elismerésben részesültek. A NaturalSwiss nemzetközileg elismert márka, 13 országban van jelen. Termékeinkkel nemzetközi díjakat nyertünk. Elismert, szaktekintélynek számító orvosok és szakemberek működnek együtt velünk.

Termékeink, melyek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, az általános egészségügyi hivatal GMP által is elismertek. Ügyfélszolgálatunk professzionális és szakképzett. Kolléganőnk arcképe megegyezik a valósággal, forduljon hozzánk bizalommal – számíthat ránk. Nagy hatékonyságú termékeinkkel segítünk megőrizni az Ön egészségét. Ennek legfőbb bizonyítékai a közjegyző által hitelesített vásárlói vélemények.

Vásárlóink elégedettsége 100% garantált. Díjnyertes Clean Inside® és ToxiClean® programjainkat már több mint egy millió ember használta világszerte.

Szakértőink a háttérből:

DR. PODLUPSZKI CSABA vagyok, tanulmányaimat a prágai Comenius Egyetem Orvosi Karán végeztem, ahol 1997-ben diplomáztam. Ezt 2000-ben a belgyógyászati, majd 2004-ben a gasztroenterológiai szakvizsga követte. Ettől kezdve gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom szakorvosként. A NaturalSwiss termékeket magam is nagy elégedettséggel használtam, ekkora váltam a termék nagykövetévé, amit gyakran ajánlok pácienseimnek is.

DR. DEZSÉNYI BALÁZS (infektológus, a trópusi betegségek szakorvosa) vagyok, 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem általános orvosi karán, infektológia és trópusi orvostan szakképesítéssel rendelkezem, speciális kutatási területem a parazitológia, disszertációmat egy Magyarországan újonnan megjelent, májat érintő galandféregfertőzés, az alveoláris echinococcosis jellegzetességeiről írtam. Célom a parazitás fertőzésben szenvedő betegek hatékony diagnosztizálása és célzott kezelése. 

DR. TÓTH SÁRA REBEKA vagyok, 2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem általános orvostudományi karán summa cum laude minősítéssel. Gyerekkori álmom volt, hogy orvos lehessek, így azóta tartó lelkesedéssel dolgozom a szakmában. Még az egyetemi tanulmányaim megkezdése előtt önkéntes munkát vállaltam egy gyermekkórházban, így sikerült hamar belelátnom a szakma szépségeibe és persze nehézségeibe is. Az egyetemi évek alatt több önkéntes munkát vállaltam, gyerekeknek tartottam előadást elsősegélynyújtásról és több területet érintő prevencióról. Jelenleg belgyógyász szakorvosjelölt vagyok, diplomaszerzésem óta egy kardiológiai profilú osztályon dolgozom, de volt lehetőségem a sürgősségi betegellátásban is részt venni, rendszeresen vállaltam vidéki háziorvosi ügyeleteket, illetve sportrendezvényeken voltam az egészségügyi csapat orvosa.
Fontos számomra a gyógyításban a holisztikus szemlélet, a rendszeres betegoktatás, kommunikáció, pszichés vezetés. Szeretem kihangsúlyozni a prevenció, szűrővizsgálatok fontosságát. Magánéletemben is igyekszem az összhang megteremtésére, a kiegyensúlyozottság fenntartására és ezt szeretném közvetíteni a betegek felé is.

Szakértőink évek óta állnak rendelkezésre az Orvos Válaszol oldalon, ahol bárki felteheti egészségügyi problémákkal kapcsolatos kérdéseit és gyors, szakértői választ kap.

Küldetésünk eredete:

"Az vagy amit megeszel" - Hippokratész

Gyógynövényes tisztítás: Együttműködés a természettel. Modern társadalmunkban könnyen elfeledkezünk arról, hogy valójában egységet alkotunk a természettel, hogy testünk egy olyan holisztikus, élő szervezet része, amely képes minket támogatni és táplálni. Ha egészségesek vagyunk, az azt jelenti, hogy testünk sikeresen alkalmazkodott életmódunkhoz és környezetünkhöz. Ekkor harmóniában vagyunk a természet ritmusával, egyensúlyban önmagunkkal.

Amikor viszont betegek vagyunk – rosszul érezzük magunkat. A testünk azt üzeni, hogy elvesztettük azt az egyensúlyt, amitől sem kívülről, sem belülről tudunk lépest tartani a természet ciklusaival.

A gyógynövényes tisztítás segít organizmusunk helyreállításában és lehetővé teszi a test egyensúlyának visszaszerzését. A gyógynövényes formulák használatával és étkezési szokásaink megváltoztatásával kezdhetjük el a testben lerakódott salakanyagok és mérgek eltávolítását. A gyógynövényes tisztítás ugyanakkor egyszerre támogatja és stimulálja testünk öntisztító mechanizmusait is – pozitív hatással van magukra az eltávolítási és méregtelenítési csatornákra. A gyógynövények legnagyobb értéke tehát tulajdonképpen abban rejlik, hogy javítják testünk működését. Minden ember hat egymáshoz kapcsolódó ürítési csatornával rendelkezik, és amikor az összes csatorna hibátlanul funkcionál, akkor érezzük magukat egészségesnek.

NaturalSwiss, az emésztés szakértője, a Teljes Test Tisztításában hisz, melynek elengedhetetlen része nem csak a lúgosítás, de szervezetünk hatékony és egészséges táplálása. Ennek érdekében építettünk partnerkapcsolatot a www.supergreens.hu Prémium és Bio szuperélelmiszerek forgalmazójával. A Teljes Test Tisztításáról bővebben itt olvashat. A NaturalSwiss Európai Unión belüli központja Szlovákiában található: Herbal Life s.r.o., Ul. Františkánov 5, 945 01, Komárno, EU VAT: SK2024132649

NaturalSwiss szolgáltatásai az alábbi országokban is:

Csehország

Ausztria

Franciaország

Olaszország

Magyarország

Svájc

Lengyelország

Anglia

Románia

Németország

Hollandia

Svédország

Szlovákia