Hűségprogram

NaturalSwiss hűségprogram

Csatlakozzon a NaturalSwiss pontgyűjtő programjához és vásároljon kedvezményesen!

Hogyan működik a pontgyűjtés?

A pontgyűjtéshez szükséges létrehoznia saját fiókját, ahol a későbbiekben nyomon követheti aktuális egyenlegét. A regisztrációt követően, mi azonnali 500 pontot írunk jóvá! Vásárlásaival további pontokat szerezhet, amelyeket a következő rendelés során be is válthat. Minden alkalommal a teljes végösszeg 1%-a kerül jóváírásra a pontgyűjtő számláján, ahol 1 pont 1 Ft-nak felel meg. A pontok felhasználására 365 nap áll rendelkezésre, az első rendelés leadását követően.

Milyen előnyökkel jár a pontgyűjtés?

Minden egyes rendelését pontokkal jutalmazzuk, amelyeket a következő vásárlása alkalmával beválthat, ezáltal számos extra kedvezményhez juthat. Hűségprogramunk tagjaként kizárólag pontokkal is vásárolhat termékeket, így érdemes figyelni aktuális ajánlatainkat!

Mivel tud még pontokat gyűjteni?

Termék értékelése: 200 pont

Hogyan válthatóak be a pontok?

Rendelése során a kosár oldalon tudja beváltani a már meglévő pontjait, amelyek a végösszegből kerülnek levonásra. Egy adott terméknél maximum 500 pontot tud beváltani. Minimális rendelési mennyiség nincs.

Fontos, hogy a hűségpontokat csak regisztrációt követően tudja gyűjteni! Amennyiben felhasználói fiók nélkül vásárol, nem tudjuk azokat jóváírni. A pontokkal szeretnénk törzsvásárlóinknak megköszönni a bizalmat és a rendszeres vásárlást.

Regisztráljon és gyűjtse be első 500 pontját!