Nem szeret sokat olvasni? A Natural Swiss méregtelenítés és béltisztítás kúrákról tömören.

Méregtelenítés és belső tiszítás = belső tisztulás

Béltisztítás a Clean Inside programmalméregtelenítés a Toxi Clean programmal!
Kezdje béltisztítással, folytassa méregtelenítéssel. Választhatja külön – külön is, Önre bízzuk! A tartós eredmény eléréséért mi a két program együttes alkalmazását javasoljuk egy kúrán belül! A belső tisztítási folyamatok elengedhetetlen kelléke és elindítója a Clean Inside béltisztító; a tiszta bélfalak utána tökéletesebben fel tudják szívni a méregtelenítő program hatóanyagait is. Több havi adag megrendelése jelentős kedvezménnyel jár, ezen felül extra kedvezményt adunk a két program együttes rendelése esetén!

1. Clean Inside béltisztító program

Belső tisztítás 3 termék együttes használatával! Gyengéd, természetes, az egész béltraktus kitisztítására tervezve!

2. Toxi Clean méregtelenítő program

Méregtelenítés 3 termék együttes használatával! A méregtelenítő kúra második lépése. Természetes összetevők, kíméletes hatás, tartós eredmények!

Clean Inside, a természetes béltisztító

1 csomag 1 havi adagnak felel meg és az alábbi 3 terméket tartalmazza:

– 1 doboz Clean Inside rost (róla nevezték el a programot), 1 havi adag:

Fő alkotórésze a természetes Psyllium rost, mely tömegének sokszorosára duzzadva a kéményseprő feladatát látja el a belekben. A többi összetevővel együtt a béltisztítással elősegíti továbbá a bélflóra egyensúlyának helyreállítását, szabályozza a székletet.

– 1 doboz Parasic kapszula, 1 havi adag:

Civilizációnk 80 %-a szenved parazitáktól, ismert tünetekkel, vagy tünetmentesen. Bélférgek, gombák, egyéb paraziták telepednek meg a szervezetben, erősen befolyásolva a tápanyag felszívódását, hatást gyakorolva még a tápanyagok kiválasztására is (pl. cukor iránti fokozott vágy keltése), megalapozva további betegségek kialakulását. A Parasic olyan gyógynövényeket tartalmaz, melyek a szervezet egészére parazita ellenes hatást gyakorolnak. Kúra szerű alkalmazása megszabadít a nem kívánt élősködőktől.

– 1 doboz Slim Tea, 1 havi adag:

Ez a kellemes ízű tea rásegít a bélmozgás ritmusára, összetevői harmonizálnak a másik két termékkel. Fogyasztását estére, lefekvés előttre javasoljuk, mivel nyugtató hatással is bír az idegrendszerre.

Toxi Clean, az organikus méregtelenítő

1 csomag 1 havi adagnak felel meg és az alábbi 3 terméket tartalmazza:

– 1 doboz Toxi Clean méregtelenítő kapszula (róla nevezték el a programot), 1 havi adag:

Elsősorban a máj – mint a legfőbb méregtelenító szerv – munkáját segíti, de az egész szervezetre hat. Méregtelenító hatása a nyirok- és vérkeringéssel eljut a legutolsó sejtig.

– 1 doboz Swiss Probiotix kapszula, 1 havi adag:

A bélflóra – vagyis a káros és hasznos baktériumok – egyensúlya egész táplálkozásunk alapja. Ezt az összehangolt egyensúlyt számos tényező negatívan befolyásolja (antibiotikumok, nem megfelelő táplálkozás, stressz, hasmenés..), hatást gyakorolva táplálkozási folyamatunkra, emésztésünkre, a tápanyagok felszívódására és hasznosulására. A Swiss Probiotix termék az elpusztult hasznos baktériumokat hivatott pótolni 8 milliárd probiotikummal (hasznos baktériummal)!

– 1 doboz Detox Vital immunerősítő antioxidáns formula, 1 havi adag:

A szervezetben található szennyező méreganyagok felélik az ásványi anyagokat és az életműködéshez fontos vitaminokat. A Detox Vital utántölti a szervezetet vitaminokkal, ásványi anyagokkal, zöld növényi táplálékkal, ezzel is segíti a test természetes méregtelenítő folyamatait.

Miért a NaturalSwiss?

Természetes, kényelmes, egyszerű! Régóta fennálló makacs tüneteket is - mint pl. székrekedés, felfújódás - megszüntethet! Hasznos „befektetés“ az egészségéért! Veszíthet kilóiból, hasa laposabb lehet! Egyéb gyógyszeres kezelés mellett is elvégezhető a kúra; ebben az esetben kérjük, feltétlen hívják ügyfélszolgálatunkat, hogy személyre szabott tanácsot tudjunk adni!

Gyakran ismételt kérdések

Nincs semmilyen előírás, bármikor elkezdhető. A Clean Inside Béltisztító Program rendkívül kíméletes, az eddigi kipróbálók tapasztalatai szerint nem voltak heves reakciók az első napokban és a későbbiek folyamán sem. Általános tapasztalat, hogy a program harmonikusan illeszkedik a mindennapi feladatokhoz és a munkavégzéshez. Az aggodalmaskodóknak azt ajánljuk, kezdjék olyan napokon – pl. hétvégén –, amikor nem szükséges elmenniük otthonról.

A Clean Inside Béltisztító Program alkalmazása nagyon egyszerű, mindössze reggel kell bevenni 2 vagy 4 Parasic kapszulát, valamint elfogyasztani a Clean Inside rostot ital vagy más formában, este pedig meginni a Slim teát. A rost és a kapszula íze önmagában is kellemes, de a rost gyümölccsel vagy teával, a tea pedig egy kis mézzel még ízletesebbé, illetve változatosabbá tehető. Napközben csak a megfelelő mennyiségű folyadék – leginkább tisztított víz – elfogyasztására kell ügyelni. Kellemetlen mellékhatások csak a legritkább esetben tapasztalhatók, és különösebb kezelés nélkül, maguktól el is múlnak.

A béltisztító Clean Inside program megnöveli a szervezet napi rostbevitelét, ezért a napi átlag 1,5 – 2 liter víz fogyasztása elengedhetetlen. A méregtelenítő gyógynövények hatását befolyásolhatja az alkohol, ezért ha fogyasztanak is alkoholt, lehetőleg órákkal a termékek bevitele után tegyék. A Natural Swiss béltisztító és méregtelenítő kúra alap helyzetben nem igényel további életmódbeli változtatásokat. Az eredmények emeléséért és tartósabbá tételéért azonban javasoljuk, hogy a kúra alatt próbáljanak könnyebben étkezni, minél több zöldséget fogyasztani, kerüljék a gyorséttermi étkezéseket, az alkohol- és kávéfogyasztást csökkentsék a minimálisra, kerüljék az adalékanyagokkal dúsított ételek, konzervek fogyasztását, a mikrohullámú sütő alkalmazását. Próbáljanak minél többet mozogni, ezzel is segítve a nyirokrendszer működését. Ezeket a tanácsokat a mindennapi életben a kúra után is meg lehet tartani, amivel jelentősen javíthatnak életminőségükön.

A béltisztító kúra célja, hogy a bélrendszert megszabadítsa a lerakódásoktól, a felhalmozott salakanyagoktól, a parazitáktól. A hasznos tápnyagok ezáltal megfelelően tudnak felszívódni. Kevesebb táplálékra lesz a szervezetnek szüksége, mivel jobban fog hasznosulni az, ami majd bekerül. A parazitamentes szervezet még könnyebben tudja felszívni és beépíteni a vitaminokat, ásványi anyagokat. A lerakódásmentes belek nem dusszasztják a hasat, a felesleges táplálék is könnyebben távozhat. A méregtelenító program segíti a méreganyagok, nehéz fémek távozását a szervezetből, így annak nem kell ezek tárolásával, elkülönítésével foglalkoznia, hatalmas energiát felszabadítva a szervezet számára. Mindezt összesítve: Ön könnyebbnek, frissebbnek, energikusabbnak fogja magát érezni, mindezt kevesebb táplálékkal, pár kilóval könnyebben!

Mindenki más és egyedi, természetes hát, hogy nem tudunk mindenkire illő időpontot adni, mikor kezd a szervezete „ráállni“ a tisztításra, méregtelenítésre. Annál is inkább, mert mindez még a kortól és az életmódtól is függ. Nem mindegy, mennyi méreganyagtól kell valakinek megszabadulnia, mióta hordozza ezeket magában, és mennyit tett eddig az egészsége érdekében. Az átlagot alapul véve az első eredmények a kúra 10. és a 14. napja között várhatók (ez főleg a széklet mennyisége, milyensége, állaga megváltozásával jár, előfordulhatnak benne akár látható furcsaságok is). De előfordul heves reagálás már a második napon, és bizony makacs „ellenállók“ esetében – ritkán ugyan – de csak a második hónaptól hangolódik rá a szervezet a tisztulásra. A kitartás ebben az esetben is meghozza a gyümölcsét!

A NaturalSwiss termékei az úgynevezett „gyengéd“ tisztító kúrák körébe tartoznak, ami azt jelenti, hogy a szervezetet hosszabb távon, kiegyensúlyozott, nem megterhelő gyógynövény adagokkal segítik a tisztulásban. Ezáltal folyamatosan szokik hozzá a test a „takarításhoz“, ami átlagban nem vált ki panaszokat. Egyéni érzékenység előfordulhat, de nem jellemző. Azt azonban mindenképpen tudomásul kell venni, hogy a belső tisztulás folyamán, mikor a mérgező anyagok a vérpályába kerülnek, hirtelen megemelkedhet a vérbe, belekbe és nyirokrendszerbe kerülő toxikus anyagok szintje, ezáltal fejfájást, szédülést, enyhe hányingert okozhatnak. Ezeknek a tüneteknek a megléte attól függ, mennyi méreg van a szervezetben (pl. dohányzás, rendszeres gyógyszer fogyasztás…stb). Ahogy a mérgek ürülnek, úgy fogják magukat egyre könnyebbnek érezni. És nagyon fontos! Ha megfelelő mennyiségű vizet fogyasztanak, ezzel is hígítják a méreg szintet, a mozgással pedig rásegítenek a nyirokrendszer munkájára, ezáltal gyorsítanak és könnyítenek az ürülési folyamatokon!

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehet, hogy mindegyikre 100%-os, azonnali pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.* Csak küldje vissza a rendelésedtől számított 60 napon belül a termék maradványait (legalább 30%-ot) eredeti számlával, és a teljes vételárat megtérítjük (a postaköltséget nem). A kockázatot tehát teljesen átvállaljuk, így nyugodt szívvel és gondtalanul élvezheti a kizárólag természetes összetevőjű termekeink jótékony hatását. * Pénzvisszafizetési garanciát csak azokra a portékákra vállalunk, melyeket közvetlenül a www.meregtelenites-beltisztitas.com, vagy www.naturalswiss.hu weboldalakon vásárolt és csak a 60 belül elfogyasztott 2 havi kúrára. Amennyiben viszonteladónál jutott a termékeinkhez, úgy a garanciát nem érvényesítheti. Köszönjük a megértését.

A NaturalSwiss​ filozófia​ abban különbözik más készítményektől, hogy több egymással összefüggő termékből lett megalkotva. ​Azért, hogy különböző időpontokban történő szedésükkel a lehető leghatékonyabban tudják kifejteni hatásukat.

A ToxiClean méregtelenítő kúra hatása a Clean Inside ​béltisztító ​kúrával együtt teljesebb (de aki akarja külön is szedheti). Fogyasztásuk egyszerre, vagy a ToxiClean méregtelenítő kúra azonnal a Clean Inside kúrát követően ajánlott, így biztosíthatjuk a szervezet méregtelenítéséhez a legjobb feltételeket.

Ha nem kívánják/kívánja a két kúrát együttesen folytatni, abban az esetben is ügyeljen arra, hogy a Clean Inside és a ToxiClean kúra között ne teljen el 2-5 hónapnál hosszabb idő. A béltisztítás-méregtelenítés megismétlése 6-12 hónap múlva ajánlott.

Ki kell takarítania a mérgeket a testéből! Mégpedig most, minél sürgősebben!

Az Ön egészsége és életminősége múlik ezen. A Natural Swiss béltisztító– és méregtelenítőprogramjai egyszerűek, megfizethetőek, hatékonyak és biztonságosak. Ne várjon vele, cselekedjen most, mielőtt túl késő lenne!

A képre kattintva adhatja le megrendelését, illetve tájékozódjon a további részletekről és árakról!