Parazitaellenes készítmény, mely gondosan összeválogatott gyógynövényeket és parazitaellenes hatásukról ismert növényeket tartalmaz. Segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.
Méregtelenítést és májtisztítást elősegítő gyógynövényes táplálékkiegészítő. Segít a szervezetnek eltávolítani a legveszélyesebb nehézfémeket a vér, a máj, a vesék és egyéb szervek méregtelenítése közben.
Minőségi probiotikum 50 milliárd élőflórával, 15 gondosan válogatott probiotikum-törzzsel támogatja emésztőrendszere és immunrendszere működését.
Széles spektrumú multivitamin- és ásványianyag komplex. Utántölti az elhasznált tápanyagokat vitaminokkal, ásványi anyagokkal, ezzel segíti a test természetes méregtelenítő folyamatait.
Magas hatóanyag tartalmú prEbiotikus készítmény, amely tápanyagot biztosít a vastagbélben található hasznos baktériumok számára
Probiotikum + prebiotikum kombináció. Kombinált bélflórát támogató program a bélrendszer egészségéért. Napi adagban 50 milliárd hasznos probiotikus baktériummal és 15 féle törzsel, szinergiában PrEbiotix Ultra-val mely 4 féle prEbiotikus hatóanyagot tartalmaz, közul az egyik a ResistAid® amely több innovációs díjat nyert.
Magas hatóanyagtartalmú emésztőenzimeket tartalmaz, amelyek segítenek megelőzni a legtöbb emésztési problémát, mint például a puffadást, felfújódást, szélgörcsöket, gyomorégést, a lassú emésztést, az irritációt vagy egyéb emésztési zavarokat. Étkezés közben fogyasztva segítik az emésztést.
Kapszulánként 12,5 milliárd hasznos probiotikus baktériummal bizosítja az egészséges vastagbél-flórát, megoldást adhat olyan problémákra mint a szorulás, illetve székrekedés. Megadja az alapját az erős immunrendszernek, egyben védelmezi bélrendszerünket.
Parazitaellenes gyógynövény szirup gyermekeknek. Parasic Junior®, olyan finom hogy a gyerekek kérni fogják! Tökéletes megoldás lehet arra, hogy a gyermekeinket megszabadítsuk az élősködőktől.
Gyógynövényes májvédő készítmény
Természetes megoldás gyomorfekély és refluX ellen. Felgyorsítja az emésztőrendszeri fekélyek gyógyulását. Segít a bélnyálkahártya regenerációjában.
Májvédő és regeneráló gyógynövényes kapszula
A Hepadone Protect® - 10 gyógynövény kombinációja. Hozzájárulhat a máj egészséges működésének fenntartásához.
Egyedi termékkombináció a teljeskörű májvédelemért. Kúra összesen 16 aktív hatóanyagot tartalmaznak a májszövetek megújulása érdekében.
Swiss Fiber Daily® - Élelmi rostban gazdag gyógynövény készítmény. Okos megoldás ez emésztési egészségért, nem csak utazáshoz. Az akáciából származó Floracia® poliszacharidjai erősítik az immunrendszert
Emésztést segítő, székletlazító rostkészítmény. A béltisztító rostok segítségével megtisztíthatja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzheti az újabb lerakódások képződését.
Egyedi termékkombináció a teljes körű béltisztításért. A Clean Inside® béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.
Fogyást segítő rost készítmény. Finom gyümölcsös ízével, textúrájával és gondosan válogatott, természetes összetevőivel támogatja a diétás célok elérését.
Paraziták elleni és méregtelenítést támogató csomag gyógynövényekkel, huminsavval és glutationnal
Egyedülálló összetétellel és természetes hatóanyagokkal a tartós fogyásért. Anyagcsere-fokozó FitForm® rost és a fogyást elősegítő, probiotikus baktériumtörzseket tartalmazó FitForm® Flora.
Swiss Probiotix HerCare | Újgenerációs Női probiotikum, 7 féle törzset és kapszulánként 10 milliárd élőflórát tartalmaz, melyek hozzájárulnak a bél és a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállításához.
Swiss Probiotix HerCare® + D-mannose és tőzegáfonya. Újgenerációs Női probiotikum, mely hozzájárul a bél és a hüvelyflóra egyensúlyának helyreállításához. Szinergiában a D-mannóz és tőzegáfonya kivonattal pedig húgyúti fertőzések csökkentését és azok tisztaságának fenntartását segíti.
Természetes védelem a húgyutak egészségéért
Bélműködést szabályozó gyógytea. 13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.
Egyedi termékkombináció a teljes körű méregtelenítésért. A ToxiClean méregtelenítő kúra arra fejlesztettük ki, hogy a Clean Inside programmal együtt alkalmazva még hatékonyabban tisztítsa és méregtelenítse belső szerveit az egészséges mindennapokért.
Immunvédelmi Duo – D3-vitamin cseppek és DetoXvital vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag egyedi összetételű kapszula
Hozzáadott cukrot nem tartalmazó csábítóan finom probiotikus sűrített gyümölcs püré (gumicukor) NEM CSAK gyerekeknek
15 000 Ft felett ingyenes kiszállítás!
Nincsenek termékek a kosárban.
A virágos kőris (Fraxinus ornus) egy Dél-Európa és Kisázsia területén őshonos fa faj. A virágos kőris csupán egy a többi kőrisfaj közül, melyek szintén őshonosak Európa területén. A Mediterrán kultúrában a kőris a bőség szimbóluma volt. Már a 7. században termesztették a kőrist Szicília területén, ahol a mai napig is folytatják a fák gondozását. Hippokratész úgy tartotta a kőris levelei vízhajtó hatásúak, Dioszkoridész szerint pedig még a viperák mérge ellen is hatásosak. Jóval később a 18. századi Európában pedig a kőris kérgét a malária kezelésére használták. A virágos kőris gyógyászati szempontból érdekes része a fa nedve. Ehhez úgy jutnak hozzá – legalábbis a Szicília kőristermelők – hogy a fa kérgén bevágásokat ejtenek és hagyják kifolyni majd megszáradni a fa nedvét.
A kőris nedvét az angol nyelvű országokban mannának nevezik, mely nem keverendő össze az Ószövetségben említett, égből hulló eledellel, annak ellenére, hogy a kőris mannája is ehető. A manna, vagy fanedv fő hatóanyaga a mannit nevű cukor. A mannit leginkább egy természetes hashajtó, így alkalmazható különféle emésztőrendszeri problémák kezelésére. A manniton kívül a kőris nedvében megtalálhatók még lignánok, fenolok, kumarinok és zsírsavak valamint olyan nyomelemek mint a stroncium vagy a rubídium.
A mannit ugyan egy cukor, azonban mégis különbözik a hagyományosan cukorként emlegetett cukroktól. A mannit ugyanis nem káros a fogakra, alacsony a glikémiás indexe, ozmotikus, alacsony energiatartalmú és nehezen emészthető. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas cukormentes ételekben egyfajta pótcukorként. A hagyományos cukorral ellentétben a mannit hatására nem szökik az egekbe a vércukor, amely a diabétesz megelőzésében játszik fontos szerepet. A szervezetben a mannitol jóval kevesebb inzulint igényel, ami szintén hozzájárul a cukorbetegség kialakulásának elkerüléséhez. A mannit jelentős részét a szervezet nem bontja le, így az távozik a vizelettel, valamint a lebontott mennyiség sem jelent túl sok kalóriát, így sokkal kevésbé hízlal mint a hagyományos cukor.
Ozmotikus, hashajtó hatásának köszönhetően a mannát sok hashajtó készítmény alapanyagai közt megtalálni. Nagy előnye, hogy nem irritálja a bél belső felületén lévő nyálkahártyát. A székrekedés enyhítésén kívül mannában található polifenolok enyhülést hoznak a köhögésre, nyugtatják a légutakat, gyulladáscsökkentők és gyorsítják a sebgyógyulást.
Olasz kutatók vizsgálatai kimutatták, hogy a manna amellett, hogy enyhíti a székrekedést, még jó antioxidáns is. Azonosították a mannában található fenolokat, majd szimulált körülmények között vizsgálták ezek hatásait. A manna fenoljai képesek voltak gátolni az oxidatív stresszt és a gyulladást elősegítő citokinek felszabadulását. Ugyan a kísérlet nem élő szervezetben zajlott, mégis az eredmények arra engednek következtetni, hogy a virágos kőris nedve több mint puszta hashajtó.
A virágos kőris nedve leginkább a hashajtó, méregtelenítő hatása miatt hasznos. Képes enyhíteni a székrekedést anélkül, hogy irritálná a bélnyálkahártyát, így gyermekek és terhes nők is fogyaszthatják. Polifenoljai nyugtatják a légutakat és csökkentik a gyulladást. A mannit nem káros a fogakra, jóval kevésbé hízlal mint a szacharóz és utóbbival ellentétben a vércukorszintet sem növeli meg jelentős mértékben kis idő alatt, amely által nagyban csökkenthető a cukorbetegség kialakulásának esélye.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6826888/
https://www.foodscijournal.com/articles/afns-aid1036.pdf