GYIK – Gyakran ismételt kérdések

A béltisztítás egy természetgyógyászati folyamat, melynek során megtisztítjuk emésztőrendszerünket a lerakódott salakanyagoktól.

A méregtelenítés egy természetgyógyászati folyamat, melynek során segítünk szervezetünknek megszabadulni a méreganyagoktól és a szabadgyököktől.

A beérkezett rendeléseket általában a megrendelést követő munkanapon adjuk át a futárnak. A futárszolgálattól e-mailen erről értesítést kap, az abban szereplő kóddal pedig követheti a csomag útját.

Ha regisztrált, nem kell minden alkalommal megadnia az adatait rendeléskor, emellett részt vehet hűségprogramunkban is. Így minden vásárlása után pontokat kap, melyeket már a következő vásárláskor beválthat.

A szállítás 10 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes, azonban utánvétes fizetési mód esetén 635 Ft utánvét díjat kell fizetni. 10 000 Ft alatti rendelés esetén a szállítási költség 1016 Ft.

A béltisztítást általában évente kétszer, tavasszal és ősszel végezzük, vagy olyankor, amikor szervezetünk jelzi: szükség van a beavatkozásra. Ilyen jelzések lehetnek az emésztési panaszok, gyakori székrekedés, bőrproblémák stb.

A méregtelenítő kúrákat hagyományosan tavasszal és ősszel végzik. Ugyanakkor szervezetünk jelzéseit is figyelembe kell vennünk: általános levertség, enerváltság, erőtlenség stb. mind jelezhetik, hogy megújulásra van szükségünk.

A teljes méregtelenítés fontos része a béltisztítás, a két eljárás szorosan összefügg. Míg a béltisztítás inkább az emésztőrendszerre, a méregtelenítés elsősorban a májműködésre koncentrál.

A kuponokat a hírleveleinkben küldjük ki. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön legújabb ajánlatainkról.