arrow-leftarrow-rightchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upfacebook-altfacebookfilterhamburgerinfoinstagrampackagepinterestplay-circlequotesearchsettingsshopping-carttiktoktruckuseryoutube

Hatás alapján: A bél egészsége

Natural Swiss® Vitamin U

Természetes megoldás gyomorfekély és reflux ellen

4 990 Ft

(34 vásárlói értékelés)

Az U-vitamin egy gyomorvédő tulajdonságú aminosav-származék. A magas hatóanyag-tartalmú Swiss Vitamin U 100%-ban természetes összetevői hatékonyan támogatják a bélnyálkahártya egészségét és regenerációját, valamint felgyorsítják az emésztőrendszeri fekélyek gyógyulását. Jótékony hatással van a túlzott gyomorsavtermelésre és a refluxra. Hatása a gyomor- és nyombélfekélyre hajlamos embereket is érdekelni fogja. Vegánok számára is alkalmas.

Várható szállítási idő 1-3 munkanap

15000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás

Az U-vitamin hatása különösen érdekes azoknak, akiknek irritált gyomornyálkahártyájuk van, túlzott gyomorsav-termeléssel és refluxokkal küzdenek

Az U-vitamin, nevével ellentétben nem tartozik a vitaminok közé, valójában egy aminosav-származék. Működését már az 1930-as évektől kutatják. Gyakran alkalmazzák fekélyes betegek kiegészítő kezelése során. A NaturalSwiss Vitamin U vegán kapszula héjba zárt magas hatóanyag-tartalmú, természetes összetevői támogatják a bélnyálkahártya és a gyomorfal egészségét. Az U-vitamin nagyszerű termék a gyomor- és bélrendszeri irritációban szenvedők számára.

Az U-vitamin egészségügyi hatásai

Az U vitamin – káposztalé származéka, vagy más néven S-metilmetionin-szulfónium-klorid a vitaminokhoz hasonlóan, kiemelten fontos a szervezetünk számára. Hiányában elvékonyodik és károsul a gyomor és bél védelmét alkotó nyálkaréteg, peptikus fekély alakulhat ki. Emellett szerepet játszik a zsír-anyagcsere folyamatok szabályozásában, a szervezet méregtelenítő funkcióiban, valamint a külső és a belső fekélyek hegmentes megszüntetésében. A NaturalSwiss Vitamin U fő hatóanyaga hármas hatásmechanizmussal képes csökkenteni a savtermelést, helyreállítja a nyálkahártyát és felgyorsítja a sejtregenerációt. Védelmet nyújt az oxidatív stresszel szemben, ami indokolttá teszi a további eredmények kutatását az U-vitamin emésztőrendszeri daganatos megbetegedések esetén történő alkalmazásáról. Megakadályozza továbbá a kiválasztó-rendszerben a káros baktériumok elszaporodását és meggátolja húgyutakban a kórokozók megtelepedését.

Az U-vitamin természetes forrásai közé tartoznak a káposztafélék, a spenót, a pak-choi és a spárga. Pótlása rendkívül fontos lehet a bél vagy gyomor nyálkahártyáját megterhelő gyógyszerek szedése esetén, valamint a fekély kialakulásának kockázatát növelő életviteli tényezők mellett. A NaturalSwiss Vitamin U használatát ajánljuk a gyomorfekélyben szenvedőknek, megelőzés céljából, a gyomor savtermelését befolyásoló gyógyszereket szedő személyeknek, vagy akár műtét után, kiegészítő kezelésként. Az S-metil-metionin alkalmazása segítséget nyújthat továbbá a bélnyálkahártya sérülésével vagy elvékonyodásával járó betegségek esetén, az IBS kiegészítő kezeléseként, túlzott gyomorsav-termelés és reflux esetén.

  1. Az U-vitamin, az emésztőrendszer védelmezője
    Az U-vitamin, más néven S-metil-metionin-szulfónium-klorid, különösen hatékony a gyomor és bélrendszer egészségének megőrzésében. Kutatások kimutatták, hogy az U-vitamin hozzájárulhat a gyomor- és nyombélfekélyek gyógyulásához, mivel támogatja a nyálkahártya regenerációját és csökkenti a gyomorsav okozta irritációt.
    Forrás: PubMed
  2. A természetes gyulladáscsökkentő megoldás
    Az U-vitamin gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek enyhíteni a gyomorhurutot és más gyulladásos gyomorproblémákat. Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy az U-vitamin csökkenti a gyomornyálkahártya sérüléseit, miközben elősegíti a szövetek gyógyulását. Ez az emésztőrendszeri problémák természetes megoldásának egyik alapköve.
    Forrás: Europe PMC
  3. Ajánlott napi bevitel és hatások
    Bár jelenleg nincs hivatalosan meghatározott napi ajánlott bevitel az U-vitaminra, kutatások szerint 50–200 mg napi dózis támogathatja az emésztőrendszer optimális működését. Az U-vitaminban gazdag zöldségek, mint a káposzta, brokkoli és zeller, természetes forrásként járulhatnak hozzá ezekhez az előnyökhöz.
    Forrás: MDPI
  4. További előnyök: az adipogenezis és homocisztein szabályozása
    A legújabb kutatások azt mutatják, hogy az U-vitamin gátolhatja az adipocita differenciálódást, amely fontos szerepet játszik az elhízás kezelésében. Ezenkívül hozzájárulhat a homocisztein szint szabályozásához, amely kulcsfontosságú a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.
    Források: Europe PMC, PubMed

 

Összefoglaló
Az U-vitamin a gyomor és bélrendszer egészségét támogató, természetes és biztonságos összetevő, amely bizonyítottan csökkenti a gyulladásokat, támogatja a nyálkahártya regenerációját, és hozzájárul az emésztőrendszeri betegségek megelőzéséhez. Emellett pozitív hatást gyakorol az anyagcserére és a szív- és érrendszer egészségére. Az U-vitaminban gazdag étrend, valamint a megfelelően adagolt étrend-kiegészítők természetes módon segíthetnek ezek elérésében. A szakemberek által javasolt adagolás és alkalmazás mellett használva optimális hatást biztosíthat.

Dr. Garnett Cheney a 20. században élt orvos és kutató a gasztroenterológia területén. Dr. Cheney a gyomor-bél traktussal és a gyomorfekély kezelésével kapcsolatos kutatásairól volt ismert. “U-vitamin” volt az a név, amelyet Dr. Cheney 1952-ben a káposzta lében található anyagnak adott. Egy 5 hónapos vizsgálat során 13 betegen vizsgálta az U-vitamin gyomor- és nyombélfekélyre gyakorolt ​​hatását. Naponta adott a betegeknek friss káposztalevet, és így felfedezte, hogy fogyasztása felgyorsítja a fekélyek gyógyulási folyamatát.

Svájci minőség
Természetes összetevők
GMO mentes
Gyógyszertárban kapható
Swiss-Vitamin U

Termék előnyök, amelyek előre visznek

A gyomor és a belek irritációjára,
valamint az emésztéssel járó különféle kellemetlen érzésekre.

Megelőzésként gyomor- és nyombélfekélyre
hajlamos emberek számára.

Ha olyan gyógyszereket szed,
amelyek befolyásolják a gyomorsav termelését.

A gyomornyálkahártya károsodását
okozó betegségek után.

Alkalmas túlzott gyomorsav
és Reflux kezelésére.

Helicobacter pylori
ellen javasolt.

Gyógynövények és összetevők

A NaturalSwiss termékekhez a világ minden tájáról felhasználunk gyógynövényeket, melyeket a hagyományos népi gyógyászatban esetenként már több ezer éve alkalmaznak. Amellett, hogy természetes alapanyagokról van szó, a modern tudomány vívmányait sem hagyhatjuk figyelmen kívül, ezért nem az egész növényt, hanem annak kivonatait, értékes részeit használjuk fel. A kivonatok teszik lehetővé, hogy kisebb mennyiséggel is elérjük a kívánt hatásokat. A gyógynövények nagy előnye, hogy általában több különböző problémára is megoldást kínálnak. Legyen szó emésztési panaszokról, immunerősítésről vagy éppen méregtelenítésről, az itt található gyógynövények valamelyike biztosan segíteni fog.

A Natural Swiss® Vitamin U használata

Ajánlott adagolás:
Vegyen be 1-2 kapszulát naponta egyszer étkezés közben.

Használat
A kapszulákat elegendő mennyiségű vízzel kell bevenni. Ez biztosítja, hogy a kapszula eljut a gyomorba, ahol fokozatosan elkezdhet lebomlani, így a szükséges anyagok a szervezetbe jutnak.

Igen, a Natural Swiss® Vitamin U + CleanInside rost egy olyan étrend-kiegészítő, amelyet naponta ajánlott fogyasztani a túlzott gyomorsav és Reflux termelésére, illetve a gyomor- és nyombélfekély megelőzése érdekében.

Együttes alkalmazás:

  • Reggel: Vegyen be egy (1) kapszula NaturalSwiss® Vitamin U-t reggeli közben, majd fogyassza el a fél (½) mérőkanál CleanInside Rostot a fent leírt módon.
  • Este: Vegyen be egy (1) kapszula NaturalSwiss® Vitamin U-t vacsora közben.

Megjegyzések:

  • A CleanInside Rost fogyasztása során ügyeljen a megfelelő napi folyadékbevitelre, hogy elkerülje a székrekedést és biztosítsa a rostok hatékony működését.

Források:

Ezek az irányelvek segítenek a NaturalSwiss® Vitamin U és a CleanInside Rost hatékony és biztonságos együttes alkalmazásában.

Rengeteg minőségi munka van a termékeinkben

Orvosokból, táplálkozási szakértőkből és molekuláris biológusokból álló csapatunk innovatív, kiváló minőségű termékeket fejleszt, amelyek tudományos eredményeken alapulnak. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a minőségnek, és előszeretettel építjük be termékeinkbe a bio összetevőket. Emellett független laboratóriumi vizsgálatokat is végzünk, hogy termékeink megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak.

Nagy jelentőséget tulajdonítunk összetevőink minőségének és annak, hogy hatásuk tudományosan bizonyított. Ezért ide linkeljük a termékünk összes összetevőjére vonatkozó releváns tanulmányt.

Gyakran ismételt kérdések: Az Ön kényelméért és tájékoztatásáért

A gyakori kérdések összeállításakor, ügyfélszolgálatos kollégáink többéves tapasztalatára és vásárlóink értékes visszajelzéseire támaszkodtunk. Ezekből gondosan kiválogattuk a leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Ön gyorsan és érthetően választ kaphasson a leglényegesebb információkra. Célunk, hogy röviden, tömören, de teljes körűen tájékoztassuk Önt, így könnyebbé téve a döntést és a termékeink használatát.

A Vitamin U támogatja a gyomor és bélrendszer egészségét azáltal, hogy segíti a gyomornyálkahártya regenerálódását és csökkenti a gyulladásokat. Különösen hasznos lehet gyomorhurutban, gyomorégésben, vagy fekélyekkel küzdők számára. Továbbá, azoknak is ajánlott, akik szeretnék megelőzni az emésztőrendszeri problémákat vagy javítani a bélflóra egyensúlyát.

A Vitamin U természetes összetevő, és a legtöbb ember számára biztonságosan fogyasztható. Azonban ritka esetekben enyhe puffadást vagy gyomorérzékenységet tapasztalhatnak az érzékenyebb felhasználók. Ha bármilyen kellemetlen tünetet észlel, javasoljuk, hogy hagyja abba a használatot, és konzultáljon egészségügyi szakemberrel.

A hatások egyénenként eltérőek lehetnek. Akut problémák esetén (pl. gyomorégés) néhány nap alatt javulás tapasztalható. Hosszabb távú egészségügyi célok érdekében javasolt a termék legalább 4-6 hétig történő szedése, hogy a gyomornyálkahártya regenerálódását és a bélrendszer optimális működését támogassa.

Igen, a Vitamin U biztonságosan szedhető más étrend-kiegészítőkkel együtt, például rostkészítményekkel vagy probiotikumokkal. Ügyeljen arra, hogy a termékeket a gyártói utasítások szerint alkalmazza, és figyeljen a megfelelő folyadékbevitelre, különösen, ha rostkészítményt is használ.

A Vitamin U általában biztonságos, de terhes nők és gyermekek esetében mindenképpen konzultálni kell egy egészségügyi szakemberrel a szedése előtt. Az adagolás módosítása vagy a használat elkerülése javasolt, ha erre vonatkozóan nincs megfelelő orvosi ajánlás.

A javasolt adagolás napi 2 kapszula (1 kapszula reggel, 1 kapszula este), lehetőleg étkezés közben. Ezt követve maximalizálhatja a termék felszívódását és hatékonyságát. Mindig igyon mellé elegendő vizet a megfelelő emésztés érdekében.

Vélemények

Natural Swiss® Vitamin U termékről 34 értékelés

  1. Kosa Ildikó

    Nekem ez a termék nagyon sokat segít abban, hogy a GERD-betegségem tünetmentes legyen. Köszönet érte!

  2. szandairenata

    Örülök, hogy van egy olyan termék, amely segítséget nyújt számomra az IBS tüneteinek enyhítésében.

  3. Andrea

    Üdv. Az lenne a kérdésem, ha kevés a gyomorsavam, viszont a panaszaim akár sok gyomorsavra is utalhatnának, puffadás, fájó, égő érzet a gyomorszájnál, szúrkáló a jobb bordaív alatt, lassult emésztés, görcs a gyomorszájnál) stb. (Feltételezhető SIBO v fekély esetén) Szedhetem-e ezt a készítményt?

    • Natural Swiss

      Kedves Andrea, igen szedheti a készítményt. Javaslom alkalmazni még a Swiss Digest Fx enzimatikus készitményt, amely segíti a táplálék lebontását, javítja a tápanyagok felszívódását és tehermentesíti a hasnyálmirigyet, valamint csökkenti a puffadást és a diszkomfort érzetet. Üdvözlettel NaturalSwiss

  4. Ági

    Egy kolleganőm ajánlotta, gondoltam, kipróbálom, mit veszíthetek?
    Hát nagyon örülök ennek a terméknek, 2 hónapja szedem és azóta nem rendetlenkedik és nem fáj a gyomrom, a savam se jött fel és egyszer sem volt azóta szükségem savlekötőre. Mindenki legalább egy próbát tegyen vele, ha hasonló tünetekkel küzd!

  5. Némethné Czinkóczki Mária

    Fantasztikus hatása van. Nagyon csodálkozom, hogy több orvost is meglátogattam a durvuló refluxos panaszaimmal az elmúlt évben, de senkinek nem jutott eszébe, hogy az állandósuló hasfájás mellett az emésztőrendszer nyálkahártyája is sérülhetet – aminek a gyógyulását ez a termék támogatja. Már az első napokban éreztem a hatást, már két hete szedem, és szinte minden panaszom megszűnt. Remélem, mások is rátalálnak, akik refluxxal kínlódnak.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük