Floracia

A Floracia™ két élelmi rost szinergikus társulásának eredménye, a hosszú láncú akác poliszacharidok és a rövid láncú frukto-oligoszacharidoké (FOS).

A Floracia™ enyhén édesített, nem viszkózus és nagyon jól oldódik. Innovatív együttszárítási eljárással állítják elő. Ennek eredményeként egy könnyű, könnyen használható por keletkezik, alacsonyabb higroszkópossággal és jobb savas közeggel szembeni stabilitással, amely alkalmas rostok dúsítására.

Ez az eredeti készítmény két prebiotikus hatást ötvöz az emésztés egészségének teljes körű támogatása érdekében. Kiegyensúlyozza és javítja a bél mikroflóra hatékonyságát és  javítja az emésztést. Az FOS oldható rostok, amelyeket a bifidobaktériumok használnak a vastagbélben, szemben az akác poliszacharidokkal, amelyek a vastagbél távolabbi szakaszában fermentálódnak. Ez a specifikus kombináció magasabb prebiotikus hatást biztosít, mint külön-külön szedve a FOS vagy akác poliszacharidok, optimális emésztési komfortot biztosítva a fogyasztóknak.

Hivatkozások:

https://www.nexira.com/fr/brand/floracia/ 

https://www.ulprospector.com/pt/eu/Food/Detail/1514/407656/Floracia 

Név:
Floracia

Latin név:
Floracia

Kapcsolódó termékek

  • A Swiss Fiber Daily egy magas rosttartalmú, emésztést segítő, gyulladás- és fájdalomcsillapító hatású gyógynövény kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő. A készítményben található növényi összetevők, probiotikus kultúra, fehérjebontó enzim, poliszacharidok és oligoszacharidok támogatják az immunrendszer ellenálló képességét és a kórokozók elleni védekezést.

    Swiss Fiber Daily

    9790 Ft

    A Swiss Fiber Daily egy magas rosttartalmú, emésztést segítő, gyulladás- és fájdalomcsillapító hatású gyógynövény kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő. A készítményben található növényi összetevők, probiotikus kultúra, fehérjebontó enzim, poliszacharidok és oligoszacharidok támogatják az immunrendszer ellenálló képességét és a kórokozók elleni védekezést.