arrow-leftarrow-rightchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upfacebook-altfacebookfilterhamburgerinfoinstagrampackagepinterestplay-circlequotesearchsettingsshopping-carttiktoktruckuseryoutube

Hatás alapján: A bél egészsége

Natural Swiss® Vitamin U

Természetes megoldás gyomorfekély és reflux ellen

4 990 Ft

(34 vásárlói értékelés)

Az U-vitamin egy gyomorvédő tulajdonságú aminosav-származék. A magas hatóanyag-tartalmú Swiss Vitamin U 100%-ban természetes összetevői hatékonyan támogatják a bélnyálkahártya egészségét és regenerációját, valamint felgyorsítják az emésztőrendszeri fekélyek gyógyulását. Jótékony hatással van a túlzott gyomorsavtermelésre és a refluxra. Hatása a gyomor- és nyombélfekélyre hajlamos embereket is érdekelni fogja. Vegánok számára is alkalmas.

Várható szállítási idő 1-3 munkanap

15000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás

Az U-vitamin hatása különösen érdekes azoknak, akiknek irritált gyomornyálkahártyájuk van, túlzott gyomorsav-termeléssel és refluxokkal küzdenek

Az U-vitamin, nevével ellentétben nem tartozik a vitaminok közé, valójában egy aminosav-származék. Működését már az 1930-as évektől kutatják. Gyakran alkalmazzák fekélyes betegek kiegészítő kezelése során. A NaturalSwiss Vitamin U vegán kapszula héjba zárt magas hatóanyag-tartalmú, természetes összetevői támogatják a bélnyálkahártya és a gyomorfal egészségét. Az U-vitamin nagyszerű termék a gyomor- és bélrendszeri irritációban szenvedők számára.

Az U-vitamin egészségügyi hatásai

Az U vitamin – káposztalé származéka, vagy más néven S-metilmetionin-szulfónium-klorid a vitaminokhoz hasonlóan, kiemelten fontos a szervezetünk számára. Hiányában elvékonyodik és károsul a gyomor és bél védelmét alkotó nyálkaréteg, peptikus fekély alakulhat ki. Emellett szerepet játszik a zsír-anyagcsere folyamatok szabályozásában, a szervezet méregtelenítő funkcióiban, valamint a külső és a belső fekélyek hegmentes megszüntetésében. A NaturalSwiss Vitamin U fő hatóanyaga hármas hatásmechanizmussal képes csökkenteni a savtermelést, helyreállítja a nyálkahártyát és felgyorsítja a sejtregenerációt. Védelmet nyújt az oxidatív stresszel szemben, ami indokolttá teszi a további eredmények kutatását az U-vitamin emésztőrendszeri daganatos megbetegedések esetén történő alkalmazásáról. Megakadályozza továbbá a kiválasztó-rendszerben a káros baktériumok elszaporodását és meggátolja húgyutakban a kórokozók megtelepedését.

Az U-vitamin természetes forrásai közé tartoznak a káposztafélék, a spenót, a pak-choi és a spárga. Pótlása rendkívül fontos lehet a bél vagy gyomor nyálkahártyáját megterhelő gyógyszerek szedése esetén, valamint a fekély kialakulásának kockázatát növelő életviteli tényezők mellett. A NaturalSwiss Vitamin U használatát ajánljuk a gyomorfekélyben szenvedőknek, megelőzés céljából, a gyomor savtermelését befolyásoló gyógyszereket szedő személyeknek, vagy akár műtét után, kiegészítő kezelésként. Az S-metil-metionin alkalmazása segítséget nyújthat továbbá a bélnyálkahártya sérülésével vagy elvékonyodásával járó betegségek esetén, az IBS kiegészítő kezeléseként, túlzott gyomorsav-termelés és reflux esetén.

  1. Az U-vitamin, az emésztőrendszer védelmezője
    Az U-vitamin, más néven S-metil-metionin-szulfónium-klorid, különösen hatékony a gyomor és bélrendszer egészségének megőrzésében. Kutatások kimutatták, hogy az U-vitamin hozzájárulhat a gyomor- és nyombélfekélyek gyógyulásához, mivel támogatja a nyálkahártya regenerációját és csökkenti a gyomorsav okozta irritációt.
    Forrás: PubMed
  2. A természetes gyulladáscsökkentő megoldás
    Az U-vitamin gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek enyhíteni a gyomorhurutot és más gyulladásos gyomorproblémákat. Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy az U-vitamin csökkenti a gyomornyálkahártya sérüléseit, miközben elősegíti a szövetek gyógyulását. Ez az emésztőrendszeri problémák természetes megoldásának egyik alapköve.
    Forrás: Europe PMC
  3. Ajánlott napi bevitel és hatások
    Bár jelenleg nincs hivatalosan meghatározott napi ajánlott bevitel az U-vitaminra, kutatások szerint 50–200 mg napi dózis támogathatja az emésztőrendszer optimális működését. Az U-vitaminban gazdag zöldségek, mint a káposzta, brokkoli és zeller, természetes forrásként járulhatnak hozzá ezekhez az előnyökhöz.
    Forrás: MDPI
  4. További előnyök: az adipogenezis és homocisztein szabályozása
    A legújabb kutatások azt mutatják, hogy az U-vitamin gátolhatja az adipocita differenciálódást, amely fontos szerepet játszik az elhízás kezelésében. Ezenkívül hozzájárulhat a homocisztein szint szabályozásához, amely kulcsfontosságú a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.
    Források: Europe PMC, PubMed

 

Összefoglaló
Az U-vitamin a gyomor és bélrendszer egészségét támogató, természetes és biztonságos összetevő, amely bizonyítottan csökkenti a gyulladásokat, támogatja a nyálkahártya regenerációját, és hozzájárul az emésztőrendszeri betegségek megelőzéséhez. Emellett pozitív hatást gyakorol az anyagcserére és a szív- és érrendszer egészségére. Az U-vitaminban gazdag étrend, valamint a megfelelően adagolt étrend-kiegészítők természetes módon segíthetnek ezek elérésében. A szakemberek által javasolt adagolás és alkalmazás mellett használva optimális hatást biztosíthat.

Dr. Garnett Cheney a 20. században élt orvos és kutató a gasztroenterológia területén. Dr. Cheney a gyomor-bél traktussal és a gyomorfekély kezelésével kapcsolatos kutatásairól volt ismert. “U-vitamin” volt az a név, amelyet Dr. Cheney 1952-ben a káposzta lében található anyagnak adott. Egy 5 hónapos vizsgálat során 13 betegen vizsgálta az U-vitamin gyomor- és nyombélfekélyre gyakorolt ​​hatását. Naponta adott a betegeknek friss káposztalevet, és így felfedezte, hogy fogyasztása felgyorsítja a fekélyek gyógyulási folyamatát.

Svájci minőség
Természetes összetevők
GMO mentes
Gyógyszertárban kapható
Swiss-Vitamin U

Termék előnyök, amelyek előre visznek

A gyomor és a belek irritációjára,
valamint az emésztéssel járó különféle kellemetlen érzésekre.

Megelőzésként gyomor- és nyombélfekélyre
hajlamos emberek számára.

Ha olyan gyógyszereket szed,
amelyek befolyásolják a gyomorsav termelését.

A gyomornyálkahártya károsodását
okozó betegségek után.

Alkalmas túlzott gyomorsav
és Reflux kezelésére.

Helicobacter pylori
ellen javasolt.

Gyógynövények és összetevők

A NaturalSwiss termékekhez a világ minden tájáról felhasználunk gyógynövényeket, melyeket a hagyományos népi gyógyászatban esetenként már több ezer éve alkalmaznak. Amellett, hogy természetes alapanyagokról van szó, a modern tudomány vívmányait sem hagyhatjuk figyelmen kívül, ezért nem az egész növényt, hanem annak kivonatait, értékes részeit használjuk fel. A kivonatok teszik lehetővé, hogy kisebb mennyiséggel is elérjük a kívánt hatásokat. A gyógynövények nagy előnye, hogy általában több különböző problémára is megoldást kínálnak. Legyen szó emésztési panaszokról, immunerősítésről vagy éppen méregtelenítésről, az itt található gyógynövények valamelyike biztosan segíteni fog.

A Natural Swiss® Vitamin U használata

Ajánlott adagolás:
Vegyen be 1-2 kapszulát naponta egyszer étkezés közben.

Használat
A kapszulákat elegendő mennyiségű vízzel kell bevenni. Ez biztosítja, hogy a kapszula eljut a gyomorba, ahol fokozatosan elkezdhet lebomlani, így a szükséges anyagok a szervezetbe jutnak.

Igen, a Natural Swiss® Vitamin U + CleanInside rost egy olyan étrend-kiegészítő, amelyet naponta ajánlott fogyasztani a túlzott gyomorsav és Reflux termelésére, illetve a gyomor- és nyombélfekély megelőzése érdekében.

Együttes alkalmazás:

  • Reggel: Vegyen be egy (1) kapszula NaturalSwiss® Vitamin U-t reggeli közben, majd fogyassza el a fél (½) mérőkanál CleanInside Rostot a fent leírt módon.
  • Este: Vegyen be egy (1) kapszula NaturalSwiss® Vitamin U-t vacsora közben.

Megjegyzések:

  • A CleanInside Rost fogyasztása során ügyeljen a megfelelő napi folyadékbevitelre, hogy elkerülje a székrekedést és biztosítsa a rostok hatékony működését.

Források:

Ezek az irányelvek segítenek a NaturalSwiss® Vitamin U és a CleanInside Rost hatékony és biztonságos együttes alkalmazásában.

Rengeteg minőségi munka van a termékeinkben

Orvosokból, táplálkozási szakértőkből és molekuláris biológusokból álló csapatunk innovatív, kiváló minőségű termékeket fejleszt, amelyek tudományos eredményeken alapulnak. Nagy jelentőséget tulajdonítunk a minőségnek, és előszeretettel építjük be termékeinkbe a bio összetevőket. Emellett független laboratóriumi vizsgálatokat is végzünk, hogy termékeink megfeleljenek a legmagasabb minőségi előírásoknak.

Nagy jelentőséget tulajdonítunk összetevőink minőségének és annak, hogy hatásuk tudományosan bizonyított. Ezért ide linkeljük a termékünk összes összetevőjére vonatkozó releváns tanulmányt.

Gyakran ismételt kérdések: Az Ön kényelméért és tájékoztatásáért

A gyakori kérdések összeállításakor, ügyfélszolgálatos kollégáink többéves tapasztalatára és vásárlóink értékes visszajelzéseire támaszkodtunk. Ezekből gondosan kiválogattuk a leggyakoribb és legfontosabb kérdéseket, hogy Ön gyorsan és érthetően választ kaphasson a leglényegesebb információkra. Célunk, hogy röviden, tömören, de teljes körűen tájékoztassuk Önt, így könnyebbé téve a döntést és a termékeink használatát.

A Vitamin U támogatja a gyomor és bélrendszer egészségét azáltal, hogy segíti a gyomornyálkahártya regenerálódását és csökkenti a gyulladásokat. Különösen hasznos lehet gyomorhurutban, gyomorégésben, vagy fekélyekkel küzdők számára. Továbbá, azoknak is ajánlott, akik szeretnék megelőzni az emésztőrendszeri problémákat vagy javítani a bélflóra egyensúlyát.

A Vitamin U természetes összetevő, és a legtöbb ember számára biztonságosan fogyasztható. Azonban ritka esetekben enyhe puffadást vagy gyomorérzékenységet tapasztalhatnak az érzékenyebb felhasználók. Ha bármilyen kellemetlen tünetet észlel, javasoljuk, hogy hagyja abba a használatot, és konzultáljon egészségügyi szakemberrel.

A hatások egyénenként eltérőek lehetnek. Akut problémák esetén (pl. gyomorégés) néhány nap alatt javulás tapasztalható. Hosszabb távú egészségügyi célok érdekében javasolt a termék legalább 4-6 hétig történő szedése, hogy a gyomornyálkahártya regenerálódását és a bélrendszer optimális működését támogassa.

Igen, a Vitamin U biztonságosan szedhető más étrend-kiegészítőkkel együtt, például rostkészítményekkel vagy probiotikumokkal. Ügyeljen arra, hogy a termékeket a gyártói utasítások szerint alkalmazza, és figyeljen a megfelelő folyadékbevitelre, különösen, ha rostkészítményt is használ.

A Vitamin U általában biztonságos, de terhes nők és gyermekek esetében mindenképpen konzultálni kell egy egészségügyi szakemberrel a szedése előtt. Az adagolás módosítása vagy a használat elkerülése javasolt, ha erre vonatkozóan nincs megfelelő orvosi ajánlás.

A javasolt adagolás napi 2 kapszula (1 kapszula reggel, 1 kapszula este), lehetőleg étkezés közben. Ezt követve maximalizálhatja a termék felszívódását és hatékonyságát. Mindig igyon mellé elegendő vizet a megfelelő emésztés érdekében.

Vélemények

Natural Swiss® Vitamin U termékről 34 értékelés

  1. Bovainé Galabits Katalin

    Az U vitamin szedhető együtt az Esomeprasol Sandozzal,vagy az utóbbi elhagyható az U vitamin szedése idején?

  2. Tamás Lászlóné

    Nagyon jó

  3. Kiss Melinda

    Üdvözlöm! Remisszioban levő colitisemre szeretném szedni az u vitamint megelőzésre illetve olvastam hogy évente kétszer érdemes kúrát csinálni. Viszont még szoptatom 2,5 éves gyermekemet. Így szedhetem? Köszönöm

  4. Szalay Mónika

    Jó napot!
    Érdeklődni szeretnék.
    Esetleg aki Chron-Colitis Ulcerosa beteg..fekélyes gyomor az is szedheti?

    • Natural Swiss

      Kedves Mónika! Egyértelműen igen. NaturalSwiss

  5. Laci

    Mennyi ideig érdemes szedni az U vitamint mint kúra és hány hét után érezni jótékony hatását?

    • Natural Swiss

      Kedves Laci! Az U vitamint legalább 2 hónapig javasoljuk szedni, de szedhető folyamatosan a problémák megszűnéséig. Néhány hét szükséges míg érezni kezdi jótékony hatását. NaturalSwiss

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük