Gyógynövények és összetevők
Altilix™
Az Altilix™ maga nem egy gyógynövény hanem egy gyógynövény – az articsóka kivonata. Altilix™ egy védjegyzett, articsóka kivonat, amely megakadályozhatja […]
Szilimarin (80%)
A szilimarin, a máriatövis (Sylibum marianum), egy régóta ismert és alkalmazott gyógynövény fő hatóanyaga. A legenda szerint Mária teje ráfolyt […]
Bromelain
A bromelain egy enzim, pontosabban egy enzimkeverék amelyet a broméliavirágok, különösen a kerek broméliák (Ananas comosus) termésében található ananászban és […]
Spirulina alga por
Az egészséges életmód és a kiegyensúlyozott táplálkozás napjainkban kulcsfontosságúvá váltak az emberek számára. Azonban a modern életstílus és a rohanó […]
Inulin
Az inulin egy élelmi rost, mely több különböző gyümölcsben zöldségben is megtalálható. Fruktózmolekulákból felépülő poliszacharid, mely oldódik vízben és a […]
Béta-karotin
A béta-karotin egy olyan vegyület, amely sok növényben megtalálható és a karotinoidok családjába tartozik. Ezen vegyület fontos szerepet játszik az […]
Papain
A papain nevét a papayáról kapta, a trópusi gyümölcsről melyben található. A papaya nem csupán finom, de a benne található […]
Lactobacillus helveticus
A Lactobacillus helveticus egy Gram-pozitív, anaerob baktérium, amelyet a Lactobacillus családhoz sorolnak. A Lactobacillus helveticust először Svájcban, a helvét tartományban […]
Lactobacillus fermentum
A Lactobacillus fermentum egy Gram-pozitív, aerob és anaerob baktérium, amelyet először a 20. században azonosítottak és izoláltak. A Lactobacillus fermentum […]
Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
A Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis egy Gram-pozitív, aerob és anaerob baktérium, amelyet először a 20. század elején fedeztek fel és […]
Tudja milyen panaszai vannak, de nem tudja melyik gyógynövény lenne az ideális rá? Tekintse meg blogunkat, ahol sorra vesszük a különböző emésztéssel összefüggő betegségeket és azok természetes gyógymódjait.