Üdvözlöm! Kata vagyok, a Natural Swiss irodavezetője.

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények Emésztőenzimek kategóriában

Natural Swiss DigestFX®

41 éves vagyok, gyakori székrekedés, vagy hasmenéssel küzdöttem. A haspuffadás, a gyomorégés sok éve a mindennapok részévé vált életemben. Ok nélkül kívántam az étkezést, mert akkor egy ideig enyhült a panasz, de egy órán belül, az újra előjött. Munkámból kifolyólag rendszertelenül étkeztem, kevés rosttartalmú ételt fogyasztottam. A stressz is jelen volt életemben. A napi vízbevitel is kevés volt. Régebben refluxom is volt. Szinte már nem volt olyan étel, zöldségféle, ami nem váltott volna ki nálam kellemetlen érzéseket, enyhe rossz közérzetet, gyomorégést, és egyre nagyobb puffadást. Már olyan volt a hasam, mint egy labda. A székletem fehéressé, nyálkássá, híggá vált. Vizsgálatok nem mutattak aggodalomra okot, de a probléma ott volt. A béltükrözést nem szerettük volna. Ezért még egy esélyt adva bárminek, a feleségem nyomozásba kezdett az interneten, és véletlen talált rá a Natural Swiss termékekre. Soha, senkitől sem hallottunk erről a termékcsaládról, de a kommenteket, véleményeket olvasva belevágtunk. A telefonos ügyfélszolgálatot hívtam, mivel teljesen sötétségben puhatolóztunk.Rábíztuk magunkat az ügyfélszolgálatos tanácsaira és szigorúan betartottuk minden kérését, tanácsát a szedéssel kapcsolatos tudnivalókat. A Swiss DigestFX, Slimtea, Swiss Probiotix alkalmazását javasolta. Már az első napok után éreztem a pozitív változást. Két hónap elteltével rendeződött a székletem mennyisége, minősége, a puffadás, és a gyomorégés a megszűnt. Megtanultam rutinosan szedni a termékeket, a vízfogysztás és az étkezési szokásaim normalizálódtak. Étkezési naplót vezettem, így rájöttem a problémát kiváltó ételekre is.Amin nagyon meglepődtünk, hogy a kúra legelső szakasza kezdetén időpontom még megvolt a gasztroenterológushoz, akinek őszintén beszámoltam arról, hogy mit szedek. A teljes elutasítást várva,- mivel az orvosok nagy százalékban nem preferálják az ilyen típusú termékeket- örömmel vette a doktornő, és javasolta a kúra folytatását. A termékek kipróbálását és fogyasztását hasonló panaszokra mindenkinek csak ajánlani tudom.