Üdvözlöm! Kata vagyok, a Natural Swiss irodavezetője.

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények Parasic Junior kategóriában

Parasic Junior

Lányaimnak rendeltem. Nagyobb 9 éves lesz, kisebb 4 éves. Nem egyszer már sajnos gilisztásak voltak. Ami persze rettentő volt számunkra. Házi orvos irt ki vermoxot, amit adtam nekik, de a kis pocakot mindig meg viselte. Megmondom őszinten, nem szerettem nekik adni, de muszáj volt. Keresgéltem a neten olyan terméket, ami nem csak megvédi őket, de jótékony hatással is van a szervezetre. Aztán találtam rá a szirupra, amiben nem csalódtam 🤭. Májusban kezdtük el kúraként, Immunrendszerünk erősebb lett és nem betegedtek meg. Látom lett finomabb íz amit rendelek is nekik. Köszönöm. Remélem hosszú évekig lesz még ez a termék. Szép napot.