Üdvözlöm! Kata vagyok, a Natural Swiss irodavezetője.

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények Méregtelenítés kategóriában

Hepadone Protect

Egy ismerősöm ajánlotta a terméket. Máj problémákra kezdtem el használni a Hepadone csomagot, mivel egy hosszú gyógyszeres kezelésen voltam túl, ezért szerettem volna a májamat regenerálni. A kúra elvégzése után a teát még mindig használom, mivel észrevettem, hogy csökkenti a görcsöket a menstruációm alatt és jobb a közérzetem is tőle.

Detox Vital

Gerincműtéten estem át, de ezt tetézte még, hogy a kórházban a lábadozás alatt antibiotikumokkal kezeltek. Kicsit túlzásba is vitték, aminek következtében gyógyszermérgezésem lett. Ekkor végleg eldöntöttem, hogy többet egyetlen szem gyógyszert sem vagyok hajlandó bevenni, és az elhatározásomhoz a mai napig tartom is magam. A kezelések és a hosszas kórházi tartózkodás után szükségem volt valamilyen táplálékkiegészítőre, hogy kicsit összeszedjem magam. Találtam is egy kiváló termékcsaládot, és szép lassan javulás kezdődött, de egy szinten megállt. Se az erőnlétem, se az immunrendszerem állapota nem javult tovább, hiába emeltem a dózisokat. Szakértő segítséget kértem, és kaptam is: méregtelenítés és béltisztítás szükséges, mert a lerakódások miatt a táplálékkiegészítő hatóanyagai nem tudnak felszívódni. Megvolt az ok, csak a megoldást kellett megkeresni. Sokáig nem tudtam, merre induljak. Elképzelésem volt, mire van szükségem: csak természetes alapanyagokból állhat és egyszerűen fogyasztható legyen. Úgy tűnt, ezeknek a kritériumoknak semmi sem felel meg. Mígnem egyszer az interneten elém került a NaturalSwiss honlapja. Nem vagyok egy tipikus szörfölgető, de nem emlékszem, hogy jutottam oda. Nyilván nem véletlenül! Amikor elkezdtem olvasni az ismertetőket és a beszámolókat, már tudtam, éppen erre van szükségem. Amikor megérkezett csomag, alig győztem kivárni a másnapot, hogy végre belevághassak a kúrába. Türelmesen vártam, és két hét után nálam is megjelentek az első furcsaságot a székletemben. Nagy megkönnyebbülés volt, fizikai és lelki értelemben egyaránt. Fokról fokra egyre tisztábbnak, könnyebbnek és egészségesebbnek éreztem magam. Meg persze más kedvező változások is történtek. Elmúlt a kínzó gyomorégésem, ami már a műtét előtt is megvolt, és lement rólam négy felesleges kiló. De ez csak bónusz volt, hiszen a lényeg, hogy végre minden vitamin, ásványi anyag és antioxidáns, amire a szervezetemnek olyan nagy szüksége van, fel tud szívódni. Számomra nagyon nagy segítség volt a ToxiClean Program, engem ez vezetett el az egészséges élethez. És biztos vagyok benne, hogy bármilyen betegség esetén tud segíteni! Ajánlom is minden ismerősömnek, sokan közülük ki is próbálták már, és maximálisan elégedettek voltak. Én pedig örülök, ha az információ továbbadásával segíthetek. Hiszen az egészség a legfontosabb az életben, minden más csak utána következik a sorban. A detoxVital kapszulát én napi szinten használom, multivitaminként, hiszen a legfontosabb vitaminok megtalálhatók benne.

Swiss Detox Prime

Néhány évvel ezelőtt májproblémát, májgyulladást állapítottak meg nálam. Ekkor a kezelőorvosom javaslatára kezdtem el alkalmazni a Swiss detox primot. Természetesen a felírt gyógyszerek mellett, de úgy gondolom nem azok segítettek igazán, hanem a termékben található máriatövis. Azóta sokat olvastam a témáról. Tulajdonképpen a máriatövisben található silimarin gyulladáscsökkentő és megújitó hatással rendelkezik, szerintem annak köszönhetem a gyógyulást. Kúraszerűen még mindig használom, nekem bevált.

ToxiClean program

A teljes méregtelenítő csomagot megrendeltem, mert gondoltam, hogy így lesz az igazi a hatás, így lesz jó az eredmény. Így is történt. Igaz nem tudom milyen a két csomag külön-külön, de hogy együtt működik, az biztos! A ToxiClean a szervezetben lerakódott nehézfémek, és különböző méreganyagok tisztításáért felelős. Első használat után meg is feledkeztem róla, hogy bevettem. A mosdóban vettem észre, hogy sok folyadék fogyasztás után is, elég erőteljesen koncentrált volt a vizeletem. Akkor gondoltam, hogy jó lehet a termék, és biztosan segít. A termék alkalmazása óta nem használok testápolót, pedig előtte rendszeresen kellett. Elég száraz, érzékeny a bőröm. Most már csak néha-néha kell használnom. Az utóbbi időben a hajam is szárazabb volt, pedig erre korábban nem volt példa. Ez is egész jól rendeződött. Néha megjelent az arcomon 1-2 pattanás a kúra alatt, de ez gondolom a méregtelenítésnek tudható be. Biztosan alkalmazni fogom még! Köszönöm!

ToxiClean program

Egy évvel ezelőtt fogtam bele a ToxiClean méregtelenítő - kúrába, az ismerősi körömből ajánlották. Nem voltam kezdő méregtelenítő, de ilyen fokú tisztulást még soha nem tapasztaltam. Ehhez az is hozzátartozik, hogy nemcsak nagy mennyiségű széklet távozott belőlem, hanem azok a különös dolgok is, amiről nem is gondoltam, hogy jelen volt a bélrendszeremben. Napjában többször voltam vécén, és lassan kiürült belőlem minden káros lerakódás. Ezzel együtt egyre jobban éreztem magam, megszűnt minden panaszom, a kellemetlen puffadás is. Lényegesen jobban érzetem magam, mint korábban. Tiszta szívvel és tiszta belsővel ajánlom mindenkinek, akinek hasonló gondjai vannak. Én pedig megrendeltem a második kúrát, mert elhatároztam, hogy évente megismétlem. Ez a minimum, hogy megőrizzem az egészségemet és a jó közérzetemet, hangulatomat.

Hepadone Program

Elmúltam 70 éves de még sokáig szeretnék élni! Egy marék gyógyszerrel kezdem a reggelt, ami bizony alaposan igénybe veszi a májamat. Előszür gyerekeimtől kaptama csomagot, aztán mivel ugy érzetem hogy működik én magam is rendeltem. Fél év elteltével sokkal jobban érzem magam és az eredményeim is jók! A doktornő kérdezgeti, hogy mit csináltam, hogy ilyen jóok az eredményeim.....én csak csendben mosolyogtam, úgyis azt mondta volna badarság, az nem segithetett!

ToxiClean program

Sajnos ülőmunkát végzek, nagyon keveset mozgok (csak ami a háztartással jár), és az anyagcserém is mintha csak „ülne”, nagyon lassú volt. Néha csak 4-5 naponként sikerült produkálni valamit. Próbálkoztam diétával, ezzel-azzal, de egyik sem volt tartós megoldás, mind csak ideig-óráig segített, ha egyáltalán. Ráadásul már évek óta volt egy állandó szúró fájdalom az alhasamban. Ettől sehogy sem tudtam megszabadulni. Nem akartam orvoshoz fordulni, jobban bíztam a természetes megoldásokban. Így jutottam el a keresgélésben a NaturalSwiss honlapjára, és ott olvastam a CleanInside és ToxiClean Programjáról. Elsőre megtetszett, gyorsan meg is rendeltem. A kúra elkezdése másnapján rögtön éreztem a hatást. Szokatlan késztetést éreztem, hogy vécére menjek, és minden nehézség nélkül is sikerült is elvégeznem a dolgomat. Teljesen kiürültem, és a többivel együtt a hasfájás is távozott. És ez az állapot tartósnak bizonyult. Naponta kétszer tudtam üríteni, a hasi szúrás pedig azóta sem tért vissza. Akkor sem, ha behúzom a hasam, vagy megnyomom. Fantasztikus érzés, teljesen felszabadultam. Mintha egy csapásra megszűnt volna minden bajom. Először kicsit furcsa volt a fájdalom nélküli élet, de hamar hozzászoktam. Mindenkinek ajánlom a NaturalSwiss termékeit, akinek emésztési gondjai, netán fájdalmai vannak. Az enyémhez hasonló panaszokra garantáltan hatásos! Többet használt, mint a gyógyszerek.Köszönöm!

ToxiClean program

Az én kálváriám 2022 decemberében kezdődött. Amikor is a kislányom az óvodából hazahozott egy fertőzést. Természetesen én is elkaptam, és ami a gyereken két nap palatt "átment", az engem 10 napra ledöntött a lábamról. Magas láz, fejfájás, hasmenés, hányás. Enni semmit nem tudtam, a folyadékot sem tudtam bent tartani. Elkezdtem egy paracetamol tartalmú vény nélküli gyógyszert szedni, napi 4x2 adagolással. Voltam természetesen háziorvosnál is, nem írt fel semmilyen gyógyszert. Aztán a nyolcadik napon elkezdtek a testemen hatalmas hematómák megjelenni. A legnagyobb, a bordáimnál keletkezett. Úgy néztem ki, mint akit nagyon elnáspángoltak. Tenyérnyi sötét lila foltokkal a testemen. Nagyon megijedtem, és elmentem az ügyeletre, ahol azt mondták, azonnal menjek a sürgősségire. Ezt is tettem. A Honvéd kórházban már a bejelentkezésnél elájultam a gyengeségtől. Ott azonnal vérvétel, infúzió. Majd megkérdezték, hogy alkoholista vagyok esetleg? Ugyanis a májfunkcióm komolyabb mérgezést mutat. Kiderült, hogy a paracetamolt túladagoltam, és a májam nem bír méregteleníteni. Beutaltak a Margit kórházba, ahol 10 napot töltöttem. Az első 6 napban folyamatos infúzió mellett próbáltam életet lehelni belém. Hazaérve elkezdtek felszívódni a hematómák, de nagyon lassan. Egy kedves ismerősömtől hallottam a Natural Swiss Toxiclean méregtelenítő kúráról. A belgyógyásszal konzultáltam, és támogatta a természetes eredetű készítmény fogyasztását. Egy hónap múlva a kontroll vérvizsgálatom eredménye szinte tökéletes lett. Sem én, se az orvosom nem akarta elhinni, hiszen a kórházban azt mondták, akár hónapig eltart majd a teljes regeneráció. Így a magam tapasztalatán nagyon ajánlom a készítményt májbetegeknek, vagy méregtelenteleníteni szándékozóknak.Köszönettel a gyártónak, Vincze Hajnalka

Hepadone Vital

Volt rajtam néhány kg felesleg, amitől évek óta próbáltam megszabadulni, de sikertelenül. Hormonális problémáim nincsenek és nem is voltak. Egy természetgyógyász ismerősöm javaslatára kezdtem el használni a Hepadone programot, tehát ezt a vitaminos készitményt is. Ahogy megtudtam az anyagcserefolyamatokban fontos szerepe van a májnak, ezért ha probléma van a fogyással a diéta és rendszeres mozgás ellenére is, érdemes a májat méregteleniteni. Három hónapig használtam a komplet programot, majd a Hepadon vitalt kb. egy évig szedtem, de megérkezett a várva várt eredmény. Végre van eredménye a diétának és az edzésnek, lefogytam 8 kg és jobban érzem magam mint valaha!

Hepadone Protect

Inzulin rezisztenciát diagnosztizáltak nálam egy évvel ezelőtt. Egy kolléganőm ajánlotta a teát akinek szintén ugyanaz a problémája mint nekem. Miután elkezdte használni a teát nemcsak a koleszterin szintjére, de a vércukor szintjére is jó hatással volt a tea. Nálam is bevált a termék! Csak ajánlani tudom!

ToxiClean program

Nagyon csodálatos meg csináltam a programot nagyon jó eredménnyel.

ToxiClean program

Meglévő betegségem mellékhatásaiként jelentkeztek az emésztőrendszeri zavarok. Próbáltam legalább ezektől megszabadulni, így több mint egy évvel ezelőtt elhatároztam, hogy kipróbálom a NaturalSwiss Méregtelenítő Programját. Nagyon hamar elkezdett hatni, és minden emésztési zavarom megszűnt, egyre jobban éreztem magam. A ToxiClean Program elősegítette a betegségemből való meggyógyulást is. Az immunrendszerem is megerősödött. Annyira jót tett nekem, hogy azóta már meg is ismételtem a kúrát. Csak jót tudok rá mondani, és minden gyógyulni vágyónak szívből ajánlom.

ToxiClean program

Sokszor próbáltam már különféle méregtelenítő módszereket, de ilyen jó eredményt, mint a Clean Inside Béltisztító és a ToxiClean Program, egyik sem hozott.Egy barátnőm ajánlotta, aki szintén kipróbálta, és szintén nagyon elégedett volta az eredménnyel, mint ahogy én is. Azelőtt sokszor volt szorulásom, és a hasam is gyakran fájt. Nagyon érzékeny volt a torkom is, nagyon sokszor betegeskedtem. De a ToxiClean Program nemcsak remek méregtelenítőnek bizonyult, hanem immunerősítő hatása is van. Megszűntek a hasi problémáim, megerősödtem, hála a természetes alapanyagoknak. Évente meg fogom ismételni a kúrát, és remélem, ezzel elkerülhetem a betegségeket, búcsút inthetek az antibiotikumoknak. Merthogy sokkal szívesebben költök a megelőzésre, mint a gyógyszerekre. Erre pedig a NaturalSwiss Méregtelenítő Programja kiválóan alkalmas, szervezetem egészséges és tiszta, tele vagyok energiával.

ToxiClean program

Régóta keresgéltem a neten és a folyóiratokban hatékony béltisztítás témakörben, amikor rátaláltam a NaturalSwiss termékekre. A leírás és a vélemények meggyőzők voltak, ezért rendeltem béltisztító és méregtelenítő kúrát is. A béltisztítással kezdtem. Már egy hét után rengeteg pozitív hatást tapasztaltam. Megszűnt a székrekedésem, ami hosszú idő óta megkeserítette az életemet. Már ennyi is elég lett volna, de megszűntek az emésztési problémáim is. Szintén hosszú ideje tapasztaltam a puffadást főleg a tejtermékek fogyasztása esetében. A béltisztító kúra második hetére teljesen eltűntek ezek a tünetek. Ekkor már sokkal energikusabb is lettem, jobb lett az általános közérzetem. A méregtelenítő kúra végére igazán úgy éreztem, mintha „kicseréltek” volna. A jövőben is tavasszal és ősszel folyamatosan tervezem a kúrákat megismételni. E mellett a méregtelenítés mellett szól még az a tény, hogy mindezt normál életvitel mellett is kényelmesen meg tudtam csinálni. A munka és a hétköznapi tennivalók elvégzése közben nem megviselt, hanem energiával töltött fel. A kedvencem a Cleaninside rost, amit a kúrák befejezése után is fogyasztok. Szívből ajánlom mindenkinek!

ToxiClean program

Férjem kérésére kerestem méregtelenítő programokat a neten. Bár én nem terveztem, hogy elvégzem, de szimpatikus volt a kúra. Mind a természetes forrása miatt, másrészt azért is, mert egyszerűnek tűnt a használata. Sok vitamint fogyasztottunk korábban is, ezért úgy gondoltam rám nem lesz különösebb hatással, de tévedtem. Korábban 2-3 naponta volt székletem, de ez nem okozott különösebb problémát sosem. A kúra elején úgy tűnt, hogy ez így is marad, mert 2 hétig szintén kimaradt 1-2 nap, de azóta normalizálódott a helyzet. Emiatt ma már tényleg jobban érzem magam. Nincs folyamatosan teltségérzetem. Frissebb lettem, több az energiám. A férjemmel együtt én is folytatom a kúrát. Köszönjük a lehetőséget és a széleskörű, udvarias és türelmes tájékoztatást.