Üdvözlöm! Kata vagyok, a Natural Swiss irodavezetője.

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények Puffadás kategóriában

Szimbiotikum

A műtétem (endometriosis) óta szedem, azaz 9 hónapja. Csökkentek a hasi puffadásaim, enyhébb a menstruációs görcsöm is (nyilván a jobb emésztés miatt). Ritka az olyan probiotikum, ami hat is manapság. Mindig utánrendelem. :)

Clean Inside program

Nem az első méregtelenítő kúrát végeztem, de egyik sem volt fogható a Clean Inside Programjához. Nagyon kellemes meglepetés ért. Mindenféle kellemetlen mellékhatásokra számítottam, de ez nagyon jól van kitalálva, nem volt semmi nem kívánt hatás, pl. erős hasmenés. Mintha nem is méregtelenítő kúrát csinálnék, lehet mellette dolgozni, sportolni, élni a megszokott életünket. Ráadásul finomak a termékek. Még a gyógytea is, és remekül alszom tőle. A rostot én gyümölcslébe vagy teába keverem, úgy iszom. Kb. két hete csinálom, és már csökken a hasam mérete. És napról napra érzem, hogyan tisztul a testem.