Üdvözlöm! Kata vagyok, a Natural Swiss irodavezetője.

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények Fáradtság kategóriában

Hepadone Protect

Egyedi összetétele miatt választottam ezt a teakeveréket. Több problémám is van, amikre szerettem volna természetes megoldást találni. Kissé magas a koleszterinszintem és gyakran ég a gyomrom, ezért keresgélni kezdtem mi lehetne alkalmas számomra. Ekkor találtam rá egy cikkre, amelyben az igazi édesgyökér gyógyhatásairól írnak, hogy védi a májat, csökkenti a koleszterinszintet és a savtermelést. Mivel szellemi munkát végzek, sokszor túlterheltnek éreztem magam, ezért szerettem volna valamit ami javítja a memóriát, de nyugtat is. A rózsagyökérről olvastam, hogy ilyen hatása van és ráadásul csökkenti gyakori idegrendszeri betegségek kialakulásának esélyét is mint a Parkinson vagy Alzheimer kór, vagy az epilepszia. Ekkor találtam rá a Hepadone Protect teára, amit már 2 éve használok kisebb nagyobb kihagyásokkal. Azóta a koleszterinszintem normális és kiegyensúlyozottabb vagyok, még a főnököm sem tud kihozni a sodromból.