Üdvözlöm! Kata vagyok, a Natural Swiss irodavezetője.

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények Máj kategóriában

Hepadone Protect

Egy ismerősöm ajánlotta a terméket. Máj problémákra kezdtem el használni a Hepadone csomagot, mivel egy hosszú gyógyszeres kezelésen voltam túl, ezért szerettem volna a májamat regenerálni. A kúra elvégzése után a teát még mindig használom, mivel észrevettem, hogy csökkenti a görcsöket a menstruációm alatt és jobb a közérzetem is tőle.

Swiss Detox Prime

Néhány évvel ezelőtt májproblémát, májgyulladást állapítottak meg nálam. Ekkor a kezelőorvosom javaslatára kezdtem el alkalmazni a Swiss detox primot. Természetesen a felírt gyógyszerek mellett, de úgy gondolom nem azok segítettek igazán, hanem a termékben található máriatövis. Azóta sokat olvastam a témáról. Tulajdonképpen a máriatövisben található silimarin gyulladáscsökkentő és megújitó hatással rendelkezik, szerintem annak köszönhetem a gyógyulást. Kúraszerűen még mindig használom, nekem bevált.

Magán: Hepadone Vital

Volt rajtam néhány kg felesleg, amitől évek óta próbáltam megszabadulni, de sikertelenül. Hormonális problémáim nincsenek és nem is voltak. Egy természetgyógyász ismerősöm javaslatára kezdtem el használni a Hepadone programot, tehát ezt a vitaminos készitményt is. Ahogy megtudtam az anyagcserefolyamatokban fontos szerepe van a májnak, ezért ha probléma van a fogyással a diéta és rendszeres mozgás ellenére is, érdemes a májat méregteleniteni. Három hónapig használtam a komplet programot, majd a Hepadon vitalt kb. egy évig szedtem, de megérkezett a várva várt eredmény. Végre van eredménye a diétának és az edzésnek, lefogytam 8 kg és jobban érzem magam mint valaha!