Üdvözlöm! Kata vagyok, a Natural Swiss irodavezetője.

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények Máj kategóriában

Hepadone Protect

Egy ismerősöm ajánlotta a terméket. Máj problémákra kezdtem el használni a Hepadone csomagot, mivel egy hosszú gyógyszeres kezelésen voltam túl, ezért szerettem volna a májamat regenerálni. A kúra elvégzése után a teát még mindig használom, mivel észrevettem, hogy csökkenti a görcsöket a menstruációm alatt és jobb a közérzetem is tőle.

Swiss Detox Prime

Néhány évvel ezelőtt májproblémát, májgyulladást állapítottak meg nálam. Ekkor a kezelőorvosom javaslatára kezdtem el alkalmazni a Swiss detox primot. Természetesen a felírt gyógyszerek mellett, de úgy gondolom nem azok segítettek igazán, hanem a termékben található máriatövis. Azóta sokat olvastam a témáról. Tulajdonképpen a máriatövisben található silimarin gyulladáscsökkentő és megújitó hatással rendelkezik, szerintem annak köszönhetem a gyógyulást. Kúraszerűen még mindig használom, nekem bevált.

Hepadone Vital

Volt rajtam néhány kg felesleg, amitől évek óta próbáltam megszabadulni, de sikertelenül. Hormonális problémáim nincsenek és nem is voltak. Egy természetgyógyász ismerősöm javaslatára kezdtem el használni a Hepadone programot, tehát ezt a vitaminos készitményt is. Ahogy megtudtam az anyagcserefolyamatokban fontos szerepe van a májnak, ezért ha probléma van a fogyással a diéta és rendszeres mozgás ellenére is, érdemes a májat méregteleniteni. Három hónapig használtam a komplet programot, majd a Hepadon vitalt kb. egy évig szedtem, de megérkezett a várva várt eredmény. Végre van eredménye a diétának és az edzésnek, lefogytam 8 kg és jobban érzem magam mint valaha!