Üdvözlöm! Kata vagyok, a Natural Swiss irodavezetője.

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények Vastagbél kategóriában

Slim Tea

Hosszú évekig székrekedéssel küszködtem, folyamatosan hashajtókat használtam, de egy idő után az sem használt, és a bélflórámnak sem tett jót. Sajnos pajzsmirigy alulműködés miatt még el is híztam +22 kg jött rám. Végképp kétségbe estem, de nem adtam fel. Rátaláltam a Clean Inside programra, nem ijesztett el az ára sem, mindenre hajlandó voltam, és nem bántam meg, sőt, már több kúrát is végigcsináltam, a Slim Tea pedig kedvenc termékeim közé tartozik. Ahogy a weboldalon feltüntetett képek is bizonyítják, tőlem is hasonló állagú és kinézetű székletmaradványok távoztak, viszont közben nem éreztem a megkönnyebbülésen kívül semmilyen megterhelést. Hálás vagyok, hogy létezik ez a kúra. Ha megkérdeznék tőlem mi az amit magammal vinnék egy lakatlan szigetre akkor a Slim Tea lenne, segít rendben tartani az anyagcserémet, sok mozgás, megfelelő folyadékbevitel, és egészség orientált étkezés mellett. Köszönöm!

Clean Inside program

Jó napot kívánok, ezúton szeretném megosztani Önökkel a Clean Inside program használata alatt szerzett tapasztalataimat. Lassan három éve ürítési problémáim vannak - felváltva szenvedek szorulással, amely néha 4 napig is eltart, aztán pedig hasmenéssel. Ezen a kellemetlenségen kívül észrevettem, hogy néha a székletemben vér van, és folyamatosan fel van fújódva a hasam. Külömböző készítményeket fogyasztottam, pl. probiotikumot, de semmi nem hatott. Most viszont a Clean Inside kúra első csomagolásának a végén járok, és nem győzöm dicsérni. Pontosan ezért már megrendeltem a második csomagot is, most viszont 3 hónapra valót. Az anyukám és egy barátnőm is megrendelte. Valóban ezt a terméket olyan embereknek ajánlom, akiknek emésztési és ürítési problémái vannak. Már az első naptól fogva pozitív hatást éreztem. Minden reggel ébredés után első utam a mosdóba vezet, ilyen kellemes “üres” érzést a hasamban már nem emlékszem, mikor éreztem. Ráadásul azon kívül, hogy rendszeres székletem van, a bőröm is szebb lett, pattanásaim is kezdenek gyógyulni. Ami a puffadást illeti, az erre javasolt joghurtok soha nem segítettek, sem a teák, viszont a Clean Inside pár napi használata után már nagyon jó eredményeket tapasztaltam: Lapos lett a hasam, nincsenek görcseim és fájdalmaim sem. Emésztésem szintén javult, mivel a Clean Inside kúra közben ajánlott a sok folyadék fogyasztása. Ennek hatására le is fogytam és belül is tisztának érzem a testem. A Clean Inside-t biztosan a következő 2 hónapban még szedni fogom. Soha semmi nem vált be úgy, ahogy ez a tisztító program. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Clean Inside program

Kb 4 Éve kezdődött nálam hogy 3-4 naponta se tudtam elmenni wc-re!elég rossz volt ez miatt a közérzetem is és elég ingerlékeny voltam...!sok féle béltisztítót és bél radírt próbáltam a bioboltokból de sajnos nem sok sikerrel!keresgéltem az interneten megoldást keresve a problémámra és így találtam rá erre a termékre.lassan a második havi kúrámat kezdem de elképesztő hogy az első 3 hétben mik távoztak belőlem,és volt hogy egy nap 4x is mennem kellett a wc-re! Én nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel mert én együtt használom a Clean Inside programot aToxiclean méregtelenítő programmal!mióta használom a programokat azóta kevesebbet eszem mint eddig nem zabálom magam tele,nem fáj a fejem sem és sokkal fittebbnek érzem magam és kezd helyre állni az emésztésem is!Bátran merem ajánlani a termékeket bárkinek,a hatás tutira nem fog elmaradni!

Swiss Probiotix

A probiotikum szedése mellett elmúltak az emésztőrendszeri problémáim, amiket az antibiotikum kúra okozott. Sajnos ezek a tünetek napi szinte jelen voltak az életemben, és jelentősen rontották az életminőségem. Sokféle gyógymódot, diétát, probiotikumot kipróbáltam a Swiss Probiotics előtt, de nem igazán éreztem változást. Kiderült, hogy ez a termék egyik az családtagomnak már segített, ezen felbuzdulva én is megrendeltem. Két dobozzal szedtem be, de már a második héten éreztem a pozitív változást. Jobb a közérzetem, és visszatért az életkedvem. Szerintem mindenkinek, aki valamilyen okból kifolyólag antibiotikumot kénytelenek szedni, fel kellene írni receptre!

Szimbiotikum

A nem megfelelő táplálkozásom és egy elhúzódó stressz következtében a teljes bélrendszert érintő betegségem lett. Ennek következtében az emésztésem és a székletem minősége erőteljesen megromlott. A „végtermék” bűzös, híg lett és az emésztetlen ételdarabok sem voltak ritkák benne. Éreztem, hogy nagy baj van. Egy hónapot töltöttem el éjt nappallá téve, hogy a végére járjak betegségem okának és ráleljek a megoldásra. Több természetgyógyász ajánlása alapján, a gyógyuláshoz vezető út egyik sarkalatos pontjának a felborult bélflórám helyreállítása bizonyult. Mivel ezek az ajánlások a minél több baktériumfajt és sejtszámot tartalmazó készítmény szedését hangsúlyozták, ennek tükrében kezdtem hozzá a válogatásnak. Az interneten található széles termékpalettát olyan szempontok figyelembevételével, mint például származási hely, vevői vélemények, ár/érték arány jutottam el a NaturalSwiss® – Szimbiotikumához, amely egy pre- és probiotikumot tartalmazó termékcsomag. Az ebben található készítmények bebizonyították, hogy méltán szolgáltak rá a bizalmamra. Pár hónap leforgása alatt az egészségi állapotom folyamatos javulást mutatott; a székletem kifogástalan minőségűvé vált. Megelőzési és szinten tartási céllal a mai napig fogyasztom, és nem kívánok erről a jó szokásomról lemondani a jövőben sem. Ezúton is szeretném megköszönni a NaturalSwiss ügyfélszolgálatának, hogy bármely kérdésemmel, problémámmal kapcsolatban bizalommal fordulhattam Önökhöz.Fazekas Krisztián

Clean Inside program

Alhasi fájdalmak kínoztak, illetve vastagbél tájékán, nem akartam elhinni, de kipróbáltam a Clean Inside kúrát. Nem hittem abban, hogy segíteni tud, de meglepődtem nagyon. Rendszeres ürítés, ideális széklet, 10 nap elteltével a fájdalmak is enyhültek, és végül a kúra második felében teljesen elmúltak. Tekintettel a jótékony hatására biztosan ismét használni fogom a Clean Inside kúrát.

Swiss Probiotix Max

Fogműtéttel kezdődött az egész kálváriám, ami után elég komoly antibiotikum kúra következett-természetesen probiotikummal, ami épp volt otthon. Aztán 3 hete légcsőgyulladásom lett, amit itthon nem sikerült gyógyítanom újra a doki az ügyeleten aki tudta, hogy nem rég antibiotikumot használtam, muszáj volt felírnia az újabb adag antibiotikumot-itt is becsületesen használtam probiotikumot. Az antibiotikum utolsó napján /péntek este/ nagyon magas lázam volt, erős hasi fájdalmak, hányinger, szédülés, hasmenés-újra ügyelet ahol gyógyszer allergiát állapítottak meg, diéta-vízpótlás-probiotikum-pihenés. A férjem elment a gyógyszertárba, leírtam neki hogy milyen probiotikumot vegyen, mit tartalmazzon, amikor a gyógyszerésznek lediktálta az csak nézett, hogy ilyen nincs de tud adni nagyon szuper termékeket-hívott mit vegyen? Vegyél pár dobozzal majd valamelyik segít. Ezektől még rosszabb lett az állapotom. A tünetek nem enyhültek,ügyeleten azt mondták pár napig ez eltarthat, nyugodjak meg / hanem fokozódtak, alig vártam a hétfő reggelt. Az orvosom székletminta vizsgálatot rendelt el, a closrtídium toxin-ra. Bizakodtam nem lesz nagy a baj, de sajnos az eredményeim nem megfelelőek lettek,enterotoxin (A toxin) és citotoxin (B toxin): a sejtfalat átlyukasztó toxin. Ezt a betegséget-fertőzést hosszú-egymás utáni antibiotikum kúrának köszönhetően lehet elkapni. A betegség oka, hogy az antibiotikumok hatására a bélben jelenlévő normál bélflórát alkotó baktériumok elpusztulnak, és helyükben egy olyan baktérium telepszik meg, mely hasmenéses tüneteket okoz. Ez a kórokozó leggyakrabban a Clostridium difficile nevű baktérium, mely a bél nyálkahártyájának gyulladását, súlyosabb esetben szövetelhalást okoz. Ennek a kórokozónak kétféle toxinja van, az A-típusú ún. enterotoxin és a B-típusú ún. cytotoxin. A kezelőorvosom és Dr.Podlupszki javaslatára elég erős probiotikum kúrát alkalmaztam a Swiss Probiotix Maxal, aminek már a harmadik nap meglettek az eredményei, javulás jelentkezett. /ami megmentett a kórház vendégszeretetétől/