Üdvözlöm! Kata vagyok, a Natural Swiss irodavezetője.

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények Parasic kategóriában

Parasic

Én is használtam màr a terméket.Nekem helicobakterem volt a covid után és teljesen szétment a gyomrom, de ez segített!Csak ajánlani tudom!

Parasic

Már fél éve emésztési problémákkal küzdöttem, ami allergiás tüneteket (orrfolyás, tüsszögés) és ebből adódóan alvászavarokat, illetve állandó fáradékonyságot okozott, amikor ráakadtam erre a termékre és a leírásban ráismertem a tüneteimre, ezért kipróbáltam. Már néhány napi használat után sokkal jobban éreztem magam, végre nem ébredtem fel az éjszaka közepén, pihenten ébredtem. Időközben candida gomba problémát is diagnosztizáltak nálam, ezért elkezdtem a cukor, finomliszt, élesztő nélküli étrendet, illetve grapefruitmag kivonatot is fogyasztottam. A három hónapos Parasic kúra alatt 6 kg-ot fogytam, az emésztési problémáim, allergiás tüneteim teljesen megszüntek, az állandó fáradékonyságom elmúlt, azaz sokkal jobb lett a közérzetem a kúrának köszönhetően.

Parasic

Köszönetet mondanék Önöknek ezért a nagyszerű termékért. Évek óta próbálgattam különböző tisztító kúrákat, de egyik sem volt ennyire eredényes. Amióta elkezdtem a Parasic-ot szedni sokkal könnyedebbnek érzem magam. Elmondhatom, hogy érezhetően és kíméletesen tisztítja a bélrendszert, ami fontos mindenki számára. Sajnos sok ember csak az egyszerű méregtelenítésben hisz, ami önmagában nem sokat ér ha parazitákkal állunk szemben. De előbb utóbb rá fog mindenki jönni a fontosságára, mivel ez egy természetes dolog, amivel jobb szembenézni mint ráfeledkezni! Ajánlom tehát mindenkinek. Frissítő, energetizáló, méregtelenítő hatása nagyszerű.

Parasic

Jó napot, Szeretném megosztani Önökkel a tapasztalataimat. Lányom, aki 20 éves, gyakran betegeskedett. Ideges volt, nem tudott aludni, fájdította a hasát. Külömböző kivizsgálásokon estünk át, de semmi lényegeset nem tudtunk meg. Ezért a férjemmel együtt elkezdtünk kutatni más megoldások után. Végül a Diacom készülék segítségével kiderült, hogy a szervezetében paraziták vannak. Amennyiben ezt a kivizsgálást mindjárt az elején elvégzik, egy csomó kivizsgálást és vérvételt úsztunk volna meg. Lényeg, hogy a problémák okát megtalálták. Így hát elkezdtünk kerezsgélni az interneten, és rátaláltunk a Parasic készítményre. Azonnal meg is rendeltük, és a lányom elkezdte szedni. Két hónap után a tünetek kezdtek enyhülni. A kúra elvégezte után természetesen elmentünk ellenőrző vizsgálatra, hogy biztosak legyünk abban, a paraziták távoztak a szervezetéből. Hiszik vagy sem, nem találtak parazitákat a szervezetében. Nagyon örültünk ennek, mivel a lányunk most sokkal jobban érezte magát, mint előtte. Szeretném megköszönni Önöknek ezt a nagyszerű terméket!