Üdvözlöm! Kata vagyok, a Natural Swiss irodavezetője.

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények Székrekedés kategóriában

Slim Tea

Amióta az eszemet tudom, szorulásos voltam.Hashajtókat szedtem, de persze az csak fokozta a bajt. Ha nem szedtem, képtelen voltam magamtól üríteni, az emésztésem és a beleim annyira lelassultak. Más megoldást kellett találni, bár a sok küszködés után nem voltam túl bizakodó. De vesztenivalóm sem volt. Így aztán, amikor egy ismerősöm említette a Clean Inside Programot, hamar elhatározásra jutottam, hogy ki kell próbálnom. Sok beszámolót olvastam, mindegyik a program csodás hatásáról szólt, és én is reménykedve vártam, hogy javulás áll be az állapotomban. Már jóval túl voltam az egy hónapos használaton, amikor észrevettem, hogy teljesen normális a székletem, ráadásul naponta ismétlődik. A korábbi szinte állandó hasfájás is megszűnt. Mindezt a Slim Tea hatásának tudtam be. És nemcsak hogy megszűnt a székrekedés, és minden reggel a mellékhelyiségben kezdtem a napot, de ráadásul fogytam is 4,5 kilót! Erre legmerészebb álmaimban sem gondoltam. De a Slim Tea nemcsak az emésztésemre volt jó hatással, hanem az éjszakai pihenésemre is. Reggel megújultam ébredtem! A kúra megtanított, hogy mennyire fontos a helyes táplálkozás. Igyekszem sokkal több rostot fogyasztani, és sokkal több vizet inni, mint korábban. A Slim teával együtt ezek a változtatások meghozták az eredményüket, segítségükkel végre megszabadultam a korábbi gondjaimtól. És ez igazi hosszú távú megoldás.

Parasic Junior

Az unokámnak rendeltem meg. A lehelete volt az első amit észrevettem! ..... de sororlhatnám..... A szorulás megszűnt a hasfájás megszűnt... Ő kiegyensúlyozott lett hasfájás ügyileg én pedig nagyon boldog. Nyolc éves , okos, kedves, és most még ez a görcsölés is megszűnt! Mielőtt megrendeltem a Juniort előtte kb. két héttel voltunk a doktornőnél (a torka fájt) ésközben meg is vizsgálta. Amint a hasát vizsgálta megállapította, hogy a "kis belei teli vannak kakival" ..... most már tudjuk, hogy az nem kaki volt. Már tudom biztosan, hogy minden évben megrendelem neki a Juniort!További sikeres munkát kívánok!

Parasic Junior

A 6 éves kislányom pici kora óta székrekedéssel küzd. Mikor mi szülők elkezdtük használni a Clean Inside termékeket azonnal arra gondoltunk, hogy ez talán megoldás lehetne az ő panaszaira is, így felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mit ajánlanak kisgyermek részére. Az ügyfélszolgálatos hölgy rendkívül kedves és segítőkész volt, majd feltett nekem pár kérdést: Van e székrekedése? Vakarja e a fenekét? Átlagon felül szeretne édességet enni, de mégis vékony? Sokáig ül a wc-n? Miután minden kérdésre igennel válaszoltam, magam is megdöbbentem, hogy valaki telefonon keresztül ilyen jól ismeri a sosem látott gyermekem panaszait, ő megnyugtatóan mondta, hogy ne izguljak, természetesen van rá megoldás és én máris tudtam, hogy jó kezekben vagyunk! Azóta, vagyis 2 hónapja szedjük a Parasic junior készítményt és a kislányomnak már 1 hét után megszűnt a székrekedése! A saját bevallása szerint is hatalmasakat kakil és sokkal jobb a pocakja. Alig eszik édességet és rendkívül felszabadult lett. Az ízét nagyon szereti, szó nélkül beveszi minden reggel. Szívesen és bátran ajánlom minden székrekedéssel vagy csoki falással küzdő gyermeknek!

Slim Tea

Hosszú évekig székrekedéssel küszködtem, folyamatosan hashajtókat használtam, de egy idő után az sem használt, és a bélflórámnak sem tett jót. Sajnos pajzsmirigy alulműködés miatt még el is híztam +22 kg jött rám. Végképp kétségbe estem, de nem adtam fel. Rátaláltam a Clean Inside programra, nem ijesztett el az ára sem, mindenre hajlandó voltam, és nem bántam meg, sőt, már több kúrát is végigcsináltam, a Slim Tea pedig kedvenc termékeim közé tartozik. Ahogy a weboldalon feltüntetett képek is bizonyítják, tőlem is hasonló állagú és kinézetű székletmaradványok távoztak, viszont közben nem éreztem a megkönnyebbülésen kívül semmilyen megterhelést. Hálás vagyok, hogy létezik ez a kúra. Ha megkérdeznék tőlem mi az amit magammal vinnék egy lakatlan szigetre akkor a Slim Tea lenne, segít rendben tartani az anyagcserémet, sok mozgás, megfelelő folyadékbevitel, és egészség orientált étkezés mellett. Köszönöm!

Slim Tea

Korábban hashajtót szedtem, ami megviselte a szervezetem. Aztán gyógyteákat vettem, de azok is meghajtottak. Felpuffadtam, rossz közérzettel ébredtem ezért vettem a bio boltban almarostot, az tényleg jó volt, de nekem nem is ez segített igazán, hanem a Slim tea és a Clean Inside rost együtt. Ezt nálunk a házban szedte valaki, mert emésztési gondjai voltak. Kértem, hogy adjon belőle, hagy próbáljam ki, és adott. A tea érdekes módon engem megnyugtatott, ami azért is jó, mert este kell meginni. A rost elkezdte helyrehozni az emésztésem, de ahhoz keveset kaptam belőle, hogy teljesen jól legyek. Akkor megvettem, és teát is, ami a nagy kedvencem lett. Megszerettem az ízét is, nem keserű, mint a bolti gyógyteák. Két hónapot használtam a rostot, de a teát minden este iszom, hogy ne legyen székrekedésem.

CleanInside rost

A slim tea kifejezetten finom, a rostot a mai napig is szedem, a kapszuláról mit mondhatnék? Íze nincs, de a hatása biztosan megfelelő. Már a második napon sokkal könnyebb volt a székletem, ha jól láttam távoztak is mindenféle dolgok, de szerencsére (valószínűleg az eddigi életmódomnak s köszönhetően) nagyon sokáig ez nem tartott. Egy biztos! Jobban érzem magam, és a rostot mindenképpen megtartom!

CleanInside rost

Lányom által ismertem meg őket, aki megelőzésre már szintén nagy megelégedettséggel hosszabb ideje használja őket.Kimondottan a CleanInside rosttal és a Swiss Probiotixszal kapcsolatban van jóirányú tapasztalatom.79 éves vagyok, székrekedéssel és divertikulozissal diagnosztizáltak. Miután elkezdtem napi szinten használni a CleanInside rostot, a székletem rendeződött és sokkal könnyebb lett, már rögtön az első napokban. Az orvosom rostdús táplálkozást javasolt a betegség nem aktiv szakaszában, amit tökéletesen meg tudok oldani CleanInside rost fogyasztásával természetesen megfelelő folyadékbevitel mellett. A termék ize kellemes, nem okoz gondot a fogyasztása szokásos gyógyszereim (vérnyomás stb) szedése mellett.Amióta szedem, a pananaszaim elmúltak es a divertikulozis tünetei nem jönnek elő, mellékhatásokról nem tudok beszámolni.Esténként ehhez még szedem a Swiss Probiotixot a bélflórám egészsége érdekében.A termékek kipróbálását és fogyasztását hasonló panaszokra mindenkinek csak ajánlani tudom.

Clean Inside program

Mindig igyekeztem természetes dolgokat használni, különösen a gyógyászatban. Fontosnak tartom az egészséget, és inkább a betegségek megelőzésére törekszem. Erre az egyik legjobb módszer a béltisztítás. Tavaly tavasszal hallottam először a Clean Inside programjáról és jótékony hatásairól, és feltétlenül ki akartam próbálni. Most örömmel és hálásan írok, mert a kúra sikeres volt, és kedvező hatásait azóta is élvezem. Ma is elszörnyedek, ha eszembe jut, mi mindent láttam távozni a szervezetemből. Akkor értettem meg, valóban milyen fontos, szinte létfontosságú, amit csinálok. Nagyon megkönnyebbültem, a lelkem is sokkal felszabadultabb lett. Elmúlt a kínzó székrekedés, megszűnt a gyomorsav-túltengés-reflux. Külön nagy öröm volt, hogy hat kilóval kevesebb és karcsúbb lettem.

Clean Inside program

2009 ben kezdödőtt a problémám,elég stresszes körülmények között éltem,és ez a beleimre ment.Probálkoztam évekig ,mindennel,hogy legalább napi 1 alkalommal legyen székletem.Ajánlották,hogy igyak sok folyadékot,egyek sok rostosat,de sajnos semmi nem használt.Azt ráálltam egy olyan gyógyszerre ami legalább annyit segitett,hogy heti 2szer volt székletem.De miutan tudtam,hogy a gyogyszer az nem igazán jo,mivel rá lehet szokni ,igy nekiáltam keresgélni ,hátha találok valamit,hát persze ,hogy találzam ,de sajnos csak felesleges pénzkidpbás volt.Azt egyszer csak véletlen,ahogy a neten fenn voltam,rátalálzam a Naturalswiss oldalra,végig olvastam mindent a béltisztításról,és megmondom öszintén,hogy tetszett,de egyben drágállottam is.De azt mondtam magamnak,nah Ibolya már több ezret kiadtál a semmiért,hát nem veszítesz azzal ha ezt kiprobálod.Úgy is volt 3havit rendeltem. Gondoltam lesz ami lesz,1 probát megér. Az első héten semmi nem történt,és ugy is mondhatjuk,hogy csalódott voltam,de a 6.napon elindult,mkinden elindult,napi 4szervolt székletem..Ennek 8 éve már és azóta évente 1szer 1havi kúrát rendelek, imádom.Naponta eltudok menni wc-re és nincs az a szörnyű bélfajdalmam ami elötte volt. Én ajánlani tudom csak ,és hálás vagyok ,hogy rátaláltam a termékre! Köszönöm Naturalswiss