Üdvözlöm! Kata vagyok, a Natural Swiss irodavezetője.

Ez az oldal különbözik mindentől, amit idáig látott. Ez a kínos mellékhelyiségbeli történetek valóságshowja, amit nagy lelkesedéssel és büszkeséggel adnak elő. Minden egyes nap újabb és újabb, különböző életkörülményekkel és életkorral rendelkező emberek segítik elő sikertörténetükkel a Naturalswiss honlapot. Biztosítani szeretném Önt, hogy ezek a beszámolók semmilyen formában nem lettek megváltoztatva. Az összes e-mailt, levelet és fényképet önként küldték el nekünk. Ezeket a dokumentumokat eltároljuk, és harmadik fél által is ellenőrizve vannak.

Ha már Ön is kipróbálta termékünket, és meg szeretné osztani tapasztalatát velünk, ne habozzon! Ügyfélszolgálatos kolléganőnk készséggel várja jelentkezését az [email protected] címen.

Kérem a fogyasztói vélemények olvasásakor vegyék figyelembe, hogy a közjegyzői hitelesség érdekében a vásárlók által írt szövegek eredeti állapotukban szerepelnek, így előfordulhat fogalmazási- és helyesírási hiba.

Válogasson a véleményekből témák szerint

Vélemények Paraziták kategóriában

Parasic

Én is használtam màr a terméket.Nekem helicobakterem volt a covid után és teljesen szétment a gyomrom, de ez segített!Csak ajánlani tudom!

Parasic Junior

Kisgyermekes anyuka vagyok, van egy 5,5 és egy 7,5 éves fiam. Nagyobbik fiamnál a gyerekorvos gilisztákat, bélférgeket talált a székletben. Végbélviszketés, és étvágytalanság volt a fö ok, amiert felkerestem a gyerekorvost. Nem szerettem volna ha elöír valami drasztikusat a fiamnak,ezért rákérdzetem nem tudna-e olyat elöirni, ami kiméletes, könnyű beadni a gyereknek, és persze ami segiteni is fog. Így jutottam el a doktornö segitségével a ParasicJunior szörphöz, amit az 1honap használat után nem kellet megismételni sem, mivel a székletben már nem voltak találhatóak férgek és giliszták, a labor eredmények ezt mutatták. Szeretném megköszönni, valamint tanácsolni mindenkinek, ha ezzel a gondal küszködnek, a szörp kellemes izü és gond nélkül megitta az én kicsi fiam.

Clean Inside program

Nagyon jó eredményekről tudok beszámolni a Clean Iniside-ról már 1 hónapnyi kúra után is. Bár jómagam nem szeretem nagyon nézegetni a székletem, de még így is nem tudtam nem észre venni a rizsszem szerű fényes kis kapszulákat, amiket már a második héten kezdett kihajtani belőlem a Parasic. Utóbb megtudtam, hogy parazitákpetekapszulái voltak, egyenként negyedmillió petével. Korábban gyakran hajtott meg minden étel. Minimum 3-szor kellett futnom a mellékhelyiségbe. A program kezdése utáni 1-2 hasmenős nap utána beállt stabil, könnyed és rendszeresre a székletem és még az évek óta kínzó aranyerem sem vérzett egyszer se a kúra alatt.

Parasic Junior

Az unokámnak rendeltem meg. A lehelete volt az első amit észrevettem! ..... de sororlhatnám..... A szorulás megszűnt a hasfájás megszűnt... Ő kiegyensúlyozott lett hasfájás ügyileg én pedig nagyon boldog. Nyolc éves , okos, kedves, és most még ez a görcsölés is megszűnt! Mielőtt megrendeltem a Juniort előtte kb. két héttel voltunk a doktornőnél (a torka fájt) ésközben meg is vizsgálta. Amint a hasát vizsgálta megállapította, hogy a "kis belei teli vannak kakival" ..... most már tudjuk, hogy az nem kaki volt. Már tudom biztosan, hogy minden évben megrendelem neki a Juniort!További sikeres munkát kívánok!

Parasic Junior

A 6 éves kislányom pici kora óta székrekedéssel küzd. Mikor mi szülők elkezdtük használni a Clean Inside termékeket azonnal arra gondoltunk, hogy ez talán megoldás lehetne az ő panaszaira is, így felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy mit ajánlanak kisgyermek részére. Az ügyfélszolgálatos hölgy rendkívül kedves és segítőkész volt, majd feltett nekem pár kérdést: Van e székrekedése? Vakarja e a fenekét? Átlagon felül szeretne édességet enni, de mégis vékony? Sokáig ül a wc-n? Miután minden kérdésre igennel válaszoltam, magam is megdöbbentem, hogy valaki telefonon keresztül ilyen jól ismeri a sosem látott gyermekem panaszait, ő megnyugtatóan mondta, hogy ne izguljak, természetesen van rá megoldás és én máris tudtam, hogy jó kezekben vagyunk! Azóta, vagyis 2 hónapja szedjük a Parasic junior készítményt és a kislányomnak már 1 hét után megszűnt a székrekedése! A saját bevallása szerint is hatalmasakat kakil és sokkal jobb a pocakja. Alig eszik édességet és rendkívül felszabadult lett. Az ízét nagyon szereti, szó nélkül beveszi minden reggel. Szívesen és bátran ajánlom minden székrekedéssel vagy csoki falással küzdő gyermeknek!

Parasic

Pár hónapja szenvedek puffadástól, hasfájástól ami nagyon megnehezítette a napjaimat. Egész nap rossz volt a közérzetem. Ma 9. napja szedem a Parasic készítményt. Már a második naptól nem voltam annyira puffadt és a folyamatos kurtyogások is csökkentek a gyomromban. Minimális már a puffadás. Nagyon örülök, hogy megrendeltem a terméket és természetesen végig fogom csinálni a kúrát. Csak ajánlani tudom...

Parasic

Köszönetet mondanék Önöknek ezért a nagyszerű termékért. Évek óta próbálgattam különböző tisztító kúrákat, de egyik sem volt ennyire eredényes. Amióta elkezdtem a Parasic-ot szedni sokkal könnyedebbnek érzem magam. Elmondhatom, hogy érezhetően és kíméletesen tisztítja a bélrendszert, ami fontos mindenki számára. Sajnos sok ember csak az egyszerű méregtelenítésben hisz, ami önmagában nem sokat ér ha parazitákkal állunk szemben. De előbb utóbb rá fog mindenki jönni a fontosságára, mivel ez egy természetes dolog, amivel jobb szembenézni mint ráfeledkezni! Ajánlom tehát mindenkinek. Frissítő, energetizáló, méregtelenítő hatása nagyszerű.

Clean Inside program

Mexikóban nyaraltam, és sajnos egy gyorsétteremben amőbás fertőzést kaptam. Megkaptam a szükséges kezelést, csak azt nem mondták meg, hogy ezt meg kellett volna ismételni egy hónappal később. Ezért amikor már itthon voltam, kezdődött elölről az egész. Mindennek tetejében még valami parazitát is összeszedtem valahol, ami súlyosbította az amúgy is kaotikus helyzetet a beleimben. Jobb híján elfogadtam egy barátnőm ajánlatát, vagyis fél adag Clean Inside csomagot kipróbálásra. Ez is elég volt, hogy meggyőzzön, erre van szükségem. Természetesen teljesen kitisztította a bélrendszeremet, mindezt gyógyszerek nélkül, nagyon is kellemes ízű anyagokkal. Nem mellesleg fogytam is néhány kilót, pont onnan, ahonnan már régen szerettem volna. És általánosságban sokkal kellemesebben érzetem magam a bőrömben, mint előtte bármikor. Fantasztikus volt a hatása! Akkor a cél csak a parazitáktól való megszabadulás volt, ami sikerült is. Most újra elkezdem a kúrát, és kíváncsian várom, milyen meglepetések várnak rám.

Parasic

Jó napot, Szeretném megosztani Önökkel a tapasztalataimat. Lányom, aki 20 éves, gyakran betegeskedett. Ideges volt, nem tudott aludni, fájdította a hasát. Külömböző kivizsgálásokon estünk át, de semmi lényegeset nem tudtunk meg. Ezért a férjemmel együtt elkezdtünk kutatni más megoldások után. Végül a Diacom készülék segítségével kiderült, hogy a szervezetében paraziták vannak. Amennyiben ezt a kivizsgálást mindjárt az elején elvégzik, egy csomó kivizsgálást és vérvételt úsztunk volna meg. Lényeg, hogy a problémák okát megtalálták. Így hát elkezdtünk kerezsgélni az interneten, és rátaláltunk a Parasic készítményre. Azonnal meg is rendeltük, és a lányom elkezdte szedni. Két hónap után a tünetek kezdtek enyhülni. A kúra elvégezte után természetesen elmentünk ellenőrző vizsgálatra, hogy biztosak legyünk abban, a paraziták távoztak a szervezetéből. Hiszik vagy sem, nem találtak parazitákat a szervezetében. Nagyon örültünk ennek, mivel a lányunk most sokkal jobban érezte magát, mint előtte. Szeretném megköszönni Önöknek ezt a nagyszerű terméket!

Clean Inside program

Mindig is voltak emésztési problémáim, ráadásul lisztérzékeny is vagyok (gyermekem is az). Sógornőm javaslatára próbáltam ki a Cleaninside Béltisztító programot, és nagyon örülök, hogy megtettem. A csomag minden összetevője nagyon bevált, ezeket a tapasztalataimat szeretném közzétenni. A tea remek altatónak bizonyult, és a korábbi székrekedésem is megszűnt. Sőt, hihetetlen mennyiségű és állagú dolgok távoztak a beleimből. Megdöbbentem, amikor peteszerű képződményeket láttam, szabályos, rizsszem méretű fehér tojásokat. De a hosszú, gumiszerű csúnyaságok is megjelentek, amilyeneket a fotókon láttam a honlapon. Nagyon megkönnyebbültem, amikor ezek kiürültek a szervezetemből. Valahogy tisztábbnak érzem magam, könnyűnek és szabadnak. Annyira meggyőzött az eredmény, hogy most anyukámnak is rendeltem belőle. Ajándékul szánom a születésnapjára. Mi lehetne jobb ajándék az egészségnél? Ő is krónikus székrekedéssel küzd már sok-sok év óta. Hashajtókat használ, de azok amellett, hogy nagyon meggyötrik, nem is mindig váltják be a reményeit. Járt már vele orvosnál is, de minden vizsgálat eredménye negatív volt. Végül rámondták: irritábilis bélszindróma. Bízom benne, hogy neki is használni fog a NaturalSwiss béltisztító programja, és újra jól fogja érezni magát.