Kérdés

Kedves Dr. Tóth Sára Rebeka, Szívesen kipróbálnám a Clean inside béltisztító programot és a Toxiclean méregtelenítő kúrát együttesen, de szeretnék megbizonyosodni róla, hogy a betegségem mellett ez kockázat nélkül kivitelezhető. Rólam: 41 éves nő vagyok, 7 éve endometriózis diagnózissal, 4 műtét után, köztük egy 20 cm es vastagbél kimetszéssel, valamint 40 % os méheltávolítással. Egy utolsó lombikprogram előtt állok, és arra gondoltam az elmúlt időszak hormon és egyéb gyógyszeres kezelései által felgyülemlett méreganyagokat szívesen eltávolítanám a szervezetemből a lombik program előtt. Ön szerint mellékhatás és egyéb veszélyeztető tényező nélkül abszolválhatom a méregtelenítő kúrát? A vastagbél szakasz eltávolítás 2015 ben volt.Köszönöm szépen. Üdvözlettel, Balaskó Diana

Válasz

Dr. Tóth Sára Rebeka

2022. február 25.
(Belgyógyász)

Kedves Diana!

Nyugodtan elvégezheti a tisztítókúrát. Sok erőt és kitartást kívánok!

Üdvözlettel, Dr. Tóth Sára Rebeka

Kérjen tanácsot

Dr. Podlupszki Csaba (gasztroenterológus) vagyok, tanulmányaimat a prágai Comenius Egyetem Orvosi Karán végeztem, ahol 1997-ben diplomáztam. Ezt 2000-ben a belgyógyászati, majd 2004-ben a gasztroenterológiai szakvizsga követte. Ettől kezdve gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom szakorvosként.

Szeretném jelezni kedves Olvasóimnak, hogy számomra minden kérdésük fontos, ám orvosi elfoglaltságom miatt sajnos limitáltak az erőforrásaim. Kérem Önöket, hogy kizárólag a gasztroenterológiával kapcsolatos kérdésekkel keressenek, mivel a fent említett okokból kifolyólag csak ezekre tudok választ adni. Megértésüket nagyon köszönöm!
Tisztelettel Dr.Podlupszki Csaba

Dr. Tóth Sára Rebeka (belgyógyász) vagyok, 2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem általános orvostudományi karán summa cum laude minősítéssel. Gyerekkori álmom volt, hogy orvos lehessek, így azóta tartó lelkesedéssel dolgozom a szakmában.

Dr. Dezsényi Balázs (infektológus, a trópusi betegségek szakorvosa) vagyok, 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem általános orvosi karán, infektológia és trópusi orvostan szakképesítéssel rendelkezem, speciális kutatási területem a parazitológia, disszertációmat egy Magyarországan újonnan megjelent, májat érintő galandféregfertőzés, az alveoláris echinococcosis jellegzetességeiről írtam. Célom a parazitás fertőzésben szenvedő betegek hatékony diagnosztizálása és célzott kezelése.

Szakértőink, az  Önök rendelkezésre  állnak. Az alábbi űrlapon keresztül, felteheti egészségügyi problémáival kapcsolatos kérdéseit, amelyet 48 órán belül megválaszolnak.