Kérdés

Üdvözlöm, sokat puffadok és a székelés is  nehezen megy. Még nem voltam vele orvosnál. Érdekelne milyen vizsgálatra kellene elmennem. Ebben kérem tanácsát, hiszen Ön gasztroenteológus. Az itteni készítmények melyike segíthetne a problémámon? Várom válaszát! Üdvözlettel, Hegedűs Nóra

Válasz

Dr. Podlupszki Csaba

2019. szeptember 08.
(Gasztroenterológus)

Kedves Nóra!

Haspuffadást okozhat a bélflóra egyensúlyának felborulása, melynek helyreállításáért probiotikumok és prebiotikumok fogyasztásával tudunk a legtöbbet tenni. Javasolnám a 2-3 hónapos probiotikumos kúrát. A második hónap végén elkezdheti a CleanInside béltisztító kúra használatát is, amely segítségével a leírt panaszai megszűnnének.

Üdvözlettel:

Dr.Podlupszki Csaba

Kérjen tanácsot

Dr. Podlupszki Csaba (gasztroenterológus) vagyok, tanulmányaimat a prágai Comenius Egyetem Orvosi Karán végeztem, ahol 1997-ben diplomáztam. Ezt 2000-ben a belgyógyászati, majd 2004-ben a gasztroenterológiai szakvizsga követte. Ettől kezdve gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom szakorvosként.

Szeretném jelezni kedves Olvasóimnak, hogy számomra minden kérdésük fontos, ám orvosi elfoglaltságom miatt sajnos limitáltak az erőforrásaim. Kérem Önöket, hogy kizárólag a gasztroenterológiával kapcsolatos kérdésekkel keressenek, mivel a fent említett okokból kifolyólag csak ezekre tudok választ adni. Megértésüket nagyon köszönöm!
Tisztelettel Dr.Podlupszki Csaba

Dr. Tóth Sára Rebeka (belgyógyász) vagyok, 2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem általános orvostudományi karán summa cum laude minősítéssel. Gyerekkori álmom volt, hogy orvos lehessek, így azóta tartó lelkesedéssel dolgozom a szakmában.

Dr. Dezsényi Balázs (infektológus, a trópusi betegségek szakorvosa) vagyok, 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem általános orvosi karán, infektológia és trópusi orvostan szakképesítéssel rendelkezem, speciális kutatási területem a parazitológia, disszertációmat egy Magyarországan újonnan megjelent, májat érintő galandféregfertőzés, az alveoláris echinococcosis jellegzetességeiről írtam. Célom a parazitás fertőzésben szenvedő betegek hatékony diagnosztizálása és célzott kezelése.

Szakértőink, az  Önök rendelkezésre  állnak. Az alábbi űrlapon keresztül, felteheti egészségügyi problémáival kapcsolatos kérdéseit, amelyet 48 órán belül megválaszolnak.