Kérdés

Tisztelt Doktornő,
52 éves nő vagyok, 11 éve műtötték a májam, több nagyméretű (3 cm-10,5cm) hemangiómát és FNH-t távolítottak el, azonban a 2 cm-nél kisebbek maradtak, melyek picit nőttek időközben, illetve 1-2 db kisebb méretű új is keletkezett. Az elmúlt években kúraszerűen vagy máriatövismag olajat szedtem, vagy előfordult, hogy 1-2 doboz Legalon tablettát alkalmaztam. Jó ideje nem használok semmit, azonban most rendeltem Önöktől a ToxiClean programot. Várom szíves véleményüket, javaslatukat. Üdvözlettel: Lázárné Erika

Válasz

Dr. Tóth Sára Rebeka

2023. április 05.
(Belgyógyász)

Kedves Kérdező!

Az Ön által leírtak alapján nyugodtan használhatja a ToxiClean programot a termék használati leirata szerint. 

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel,
Dr. Tóth Sára Rebeka

 

A tanácsadás online formában történik, mely során a páciens személyes vizsgálatára, leleteinek átnézésére nincs lehetőség. A válaszadás a kérdező által elmondott információk alapján történik. A tanácsadás soha nem helyettesíti a személyes orvosi vizsgálatot, konzultációt. Súlyos panaszok, állapotrosszabbodás esetén azonnali személyes orvosi vizsgálat szükséges.

 

Kérdés

Tisztelt Doktor Úr!

Máj méregtelenités ügyében kutattam a neten, ekkor találtam a naturalswiss.hu honlapra.

Páromnak nagyon magas a GGT értéke, cukros  és vérhigitót is szed.

Ezek a termékek jó hatással lennének-e a máj érték csökkentésére, mert új sejtek képződnek, csak valahogy ki kellene vezetni a ” rosszakat”.

Szeretném  kikérni véleményét, milyen terméket ajánlana és mennyi ideig?

 

Köszönettel  J.Ildikó

Válasz

Dr. Podlupszki Csaba

2018. november 20.
(Gasztroenterológus)

Kedves Ildikó!

A leírt érték leginkább a máj zsíros elfajulására jellegzetes, de okozhatja nem megfelelő gyógyszerek használata, testsúly csökkentés és az alkohol fogyasztása is egyaránt. A béltisztitó program használata ilyen esetben ajánlott a méregtelenítő programmal közösen.
Üdvözlettel.
Dr.Podlupszki Csaba

Kérjen tanácsot

Dr. Podlupszki Csaba (gasztroenterológus) vagyok, tanulmányaimat a prágai Comenius Egyetem Orvosi Karán végeztem, ahol 1997-ben diplomáztam. Ezt 2000-ben a belgyógyászati, majd 2004-ben a gasztroenterológiai szakvizsga követte. Ettől kezdve gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom szakorvosként.

Szeretném jelezni kedves Olvasóimnak, hogy számomra minden kérdésük fontos, ám orvosi elfoglaltságom miatt sajnos limitáltak az erőforrásaim. Kérem Önöket, hogy kizárólag a gasztroenterológiával kapcsolatos kérdésekkel keressenek, mivel a fent említett okokból kifolyólag csak ezekre tudok választ adni. Megértésüket nagyon köszönöm!
Tisztelettel Dr.Podlupszki Csaba

Dr. Tóth Sára Rebeka (belgyógyász) vagyok, 2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem általános orvostudományi karán summa cum laude minősítéssel. Gyerekkori álmom volt, hogy orvos lehessek, így azóta tartó lelkesedéssel dolgozom a szakmában.

Dr. Dezsényi Balázs (infektológus, a trópusi betegségek szakorvosa) vagyok, 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem általános orvosi karán, infektológia és trópusi orvostan szakképesítéssel rendelkezem, speciális kutatási területem a parazitológia, disszertációmat egy Magyarországan újonnan megjelent, májat érintő galandféregfertőzés, az alveoláris echinococcosis jellegzetességeiről írtam. Célom a parazitás fertőzésben szenvedő betegek hatékony diagnosztizálása és célzott kezelése.

Szakértőink, az  Önök rendelkezésre  állnak. Az alábbi űrlapon keresztül, felteheti egészségügyi problémáival kapcsolatos kérdéseit, amelyet 48 órán belül megválaszolnak.