Kérdés

Tisztelt Doktor Úr! Idén február óta fogyókúrázom, már 13 kilótól megszabadultam, azonban egy jó ideje megállt a folyamat. Jelenleg 60 kg vagyok és még 7-8 kilótól szeretnék megszabadulni. Részt vettem egy biorezonanciás állapotfelmérésen, ahol azt állapították meg, hogy a vastagbél működésemmel van probléma, melynek falán nagyon sok a lerakódás, illetve savas a gyomrom. Nem csak a fogyással van gondom, hanem folyamatosan korog a hasam, ha eszem, ha nem, puffadok. Azt szeretném kérdezni, hogy Ön milyen megoldást tudna javasolni a felül jelzett problémák orvoslására? Az interneten több opcióról is olvastam és jelenleg tanácstalan vagyok, hogy melyiket válasszam. Köszönöm Brigitta

Válasz

Dr. Podlupszki Csaba

2020. október 20.
(Gasztroenterológus)

Kedves Brigitta!

A NaturalSwiss béltisztító és méregtelenítő programjai  megoldást nyújthatnak a problémáira. A béltisztító program segít eltávolítani a vastagbélből a lerakódott salakanyagokat. A méregtelenítő kúra során megszabadulhat a szervezetében lerakódott méreganyagoktól, nehézfémektől.

Üdvözlettel,
Dr. Podlupszki Csaba

Kérjen tanácsot

Dr. Podlupszki Csaba (gasztroenterológus) vagyok, tanulmányaimat a prágai Comenius Egyetem Orvosi Karán végeztem, ahol 1997-ben diplomáztam. Ezt 2000-ben a belgyógyászati, majd 2004-ben a gasztroenterológiai szakvizsga követte. Ettől kezdve gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom szakorvosként.

Szeretném jelezni kedves Olvasóimnak, hogy számomra minden kérdésük fontos, ám orvosi elfoglaltságom miatt sajnos limitáltak az erőforrásaim. Kérem Önöket, hogy kizárólag a gasztroenterológiával kapcsolatos kérdésekkel keressenek, mivel a fent említett okokból kifolyólag csak ezekre tudok választ adni. Megértésüket nagyon köszönöm!
Tisztelettel Dr.Podlupszki Csaba

Dr. Tóth Sára Rebeka (belgyógyász) vagyok, 2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem általános orvostudományi karán summa cum laude minősítéssel. Gyerekkori álmom volt, hogy orvos lehessek, így azóta tartó lelkesedéssel dolgozom a szakmában.

Dr. Dezsényi Balázs (infektológus, a trópusi betegségek szakorvosa) vagyok, 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem általános orvosi karán, infektológia és trópusi orvostan szakképesítéssel rendelkezem, speciális kutatási területem a parazitológia, disszertációmat egy Magyarországan újonnan megjelent, májat érintő galandféregfertőzés, az alveoláris echinococcosis jellegzetességeiről írtam. Célom a parazitás fertőzésben szenvedő betegek hatékony diagnosztizálása és célzott kezelése.

Szakértőink, az  Önök rendelkezésre  állnak. Az alábbi űrlapon keresztül, felteheti egészségügyi problémáival kapcsolatos kérdéseit, amelyet 48 órán belül megválaszolnak.