Kérdés

Tisztelt Doktor Úr! Fáradékony vagyok és igen rossz alvó is. Sűrűn van szorulásom.Refluxom van már évek óta. Artrózisban is szenvedek, de ez már csak hab a tortán. Műtetni nem szeretném magam. Ön szerint a béltisztítás  segítene?

Tisztelettel! Julika

Válasz

Dr. Podlupszki Csaba

2020. március 02.
(Gasztroenterológus)

Kedves Julika!

A béltisztítás az Ön által leírt panaszokra mindenképpen segítség! Megszünteti ugyanis a fáradékonyságot, enyhíti a reflux tüneteit is, a tea használata hozzájárul ahhoz, hogy kipihenten ébredjen. Ráadásul a béltisztításnak köszönhetően a lerakódott bélsár és a benne megtelepedett paraziták is távoznak a szervezetből. Figyeljen arra, hogy a kúra alatt kellő mennyiségű folyadékot igyon, ezzel elkerülheti a szorulás vagy a puffadás kialakulása okozta kellemtlenségeket.
Tisztelettel:

Dr. Podlupszki Csaba

Kérjen tanácsot

Dr. Podlupszki Csaba (gasztroenterológus) vagyok, tanulmányaimat a prágai Comenius Egyetem Orvosi Karán végeztem, ahol 1997-ben diplomáztam. Ezt 2000-ben a belgyógyászati, majd 2004-ben a gasztroenterológiai szakvizsga követte. Ettől kezdve gasztroenterológiai szakrendelőben dolgozom szakorvosként.

Szeretném jelezni kedves Olvasóimnak, hogy számomra minden kérdésük fontos, ám orvosi elfoglaltságom miatt sajnos limitáltak az erőforrásaim. Kérem Önöket, hogy kizárólag a gasztroenterológiával kapcsolatos kérdésekkel keressenek, mivel a fent említett okokból kifolyólag csak ezekre tudok választ adni. Megértésüket nagyon köszönöm!
Tisztelettel Dr.Podlupszki Csaba

Dr. Tóth Sára Rebeka (belgyógyász) vagyok, 2016-ban végeztem a Debreceni Egyetem általános orvostudományi karán summa cum laude minősítéssel. Gyerekkori álmom volt, hogy orvos lehessek, így azóta tartó lelkesedéssel dolgozom a szakmában.

Dr. Dezsényi Balázs (infektológus, a trópusi betegségek szakorvosa) vagyok, 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem általános orvosi karán, infektológia és trópusi orvostan szakképesítéssel rendelkezem, speciális kutatási területem a parazitológia, disszertációmat egy Magyarországan újonnan megjelent, májat érintő galandféregfertőzés, az alveoláris echinococcosis jellegzetességeiről írtam. Célom a parazitás fertőzésben szenvedő betegek hatékony diagnosztizálása és célzott kezelése.

Szakértőink, az  Önök rendelkezésre  állnak. Az alábbi űrlapon keresztül, felteheti egészségügyi problémáival kapcsolatos kérdéseit, amelyet 48 órán belül megválaszolnak.